Prima pagină » National » Un copil a fost bătut crunt de un adolescent, pe un câmp din Ilfov. Alți doi băieți filmează fără să intervină
Un copil a fost bătut crunt de un adolescent, pe un câmp din Ilfov. Alți doi băieți filmează fără să intervină

Un copil a fost bătut crunt de un adolescent, pe un câmp din Ilfov. Alți doi băieți filmează fără să intervină

17 mai 2023, 21:20,
în National

Un incident șocat s-a petrecut în Ilfov. Din primele informații, se pare că un copil a fost bătut pe un câmp de un adolescent, în timp ce alți doi băieți au filmat tot ce se întâmpla, însă nu au intevenit.

Astfel, după ce filmarea respectivă a ajuns în mediul online, polițiștii l-au căutat pe făptaș și au reușit să îl prindă.

Îl lovește pe copil cu pumnii și picioarele

Din filmare, se vede cum adolescentul îl lovește pe copil, vizibil mai mic, cu pumbii și picioarele.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov informează că polițiștii orașului Bragadiru s-au sesizat, miercuri, din oficiu după ce au apărut imaginile și au identificat victima, care în acest moment se află împreună cu mama sa la sediul Poliției orașului Bragadiru.

„Tot în cadrul activităților specifice, polițiștii au informat DGASPC Ilfov pentru efectuarea activităților din competență. Facem precizarea că, până la momentul sesizării din oficiu de catre politiști, nu au existat plângeri formulate cu privire la această cauză.

Polițistii orașului Bragadiru continuă cercetările în cadrul dosarului penal, pentru stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun”, informează sursa citată.

Doi copii au fost filmați în timp ce se jucau pe acoperișul unui bloc cu patru etaje, în Cluj

O altă întâmplare s-a petrecut în Cluj. Doi copii au fost surprinși în timp ce se jucau unui bloc cu patru etaje. Cei doi copii au fost filmați în timp ce alergau pe acoperișul unui bloc din comuna Florești, județul Cluj. O femeie care locuiește în apropiere a sunat de urgență la 112 și a filmat înreaga scenă.

La un moment dat, unul dintre copii s-a propiat foarte mult de marginea acoperișului și, fără teamă, a privit în jos. Mai mult, oamenii care locuiesc în zonă spun că nu este prima dată când copiii se joacă pe acoperișul blocului cu patru etaje, deși au sunat în numărate rânduri la 112. În final, copiii au coborât de pe acoperiș, iar din fericire, nimeni nu a pățit nimic.

În mod normal, administrația de locatari are obligația de a securiza accesul pe acoperișul blocului, pentru a evita producerea unui accident.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024