Prima pagină » Actualitate » Un clujean a transformat garajul în garsonieră: Cu cât a scos la vânzare „locuința”
Un clujean a transformat garajul în garsonieră: Cu cât a scos la vânzare „locuința”

Un clujean a transformat garajul în garsonieră: Cu cât a scos la vânzare „locuința”

13 oct. 2023, 13:51, 2 ,
B, , h, , în Actualitate

Un clujean a transformat garajul în garsonieră și l-a scos la vânzare. Bărbatul a transformat garajul de 20 de metri pătrați într-o garsonieră și a scos-o la vânzare. Pentru noua „locuință“ care a ieșit din reamenajarea garajului, dotată cu baie și bucătărie, bărbatul solicită acum nu mai puțin de 45.000 de euro.

Un clujean a transformat garajul în garsonieră

Piața imobiliară din Cluj cunoaște un adevărat „boom“, motiv pentru care un bărbat întreprinzător și-a transformat garajul de 20 de metri pătrați într-o garsonieră, pe care a scos-o la vânzare.

Dotată cu baie și bucătărie, „noua locuință“ a fost scoasă la vânzare pentru nici mai puțin de 45.000 de euro.

Anunțul de vânzare a fost publicat pe site-ul unei agenții imobiliare, iar garsoniera este prezentată ca fiind amplasată la parterul unui bloc cu trei niveluri, cu acces facil și comod și „o locație excelentă, ideală pentru o viață confortabilă și accesibilă în Cluj-Napoca”.

”Vă prezentăm o garsonieră situată în cartierul Mănăștur, oferită spre vânzare de către Smart Imobiliare. Această proprietate reprezintă o oportunitate excelentă pentru cei care caută un loc de locuit accesibil și bine amplasat în oraș. Garsoniera este amplasată la parterul unui imobil cu 3 niveluri, oferind astfel un acces facil și comod. Cu o suprafață utilă de 20 de metri pătrați, aceasta este compartimentată în mod eficient, oferind tot confortul necesar“, se arată în anunț.

Bărbatul care a scos la vânzare „locuința“ susține că la intrarea în apartament, este o bucătărie bine utilată. Camera este amenajată pentru a oferi un loc liniștit și confortabil pentru odihnă și relaxare, iar baia este dotată cu toate facilitățile necesare, asigurându-vă un mediu igienic și confortabil.

„Proprietatea beneficiază de următoarele dotări, care contribuie la confortul dumneavoastră: centrala termică pe proprie, asigurând încălzirea optimă a apartamentului în sezonul rece, frigiderul pentru depozitarea alimentelor proaspete, aragazul pentru gătitul în condiții ideale și mașina de spălat rufe pentru a vă facilita activitățile zilnice de curățenie“, a mai scris clujeanul în anunț.

Garsonieră de 16 mp, scoasă la vânzare cu 40.000 de euro

Cluj-Napoca este cunoscut pentru prețurile ridicate ale apartamentelor. Dacă o garsonieră de 11 metri pătrați a fost „vedetă” în mediul online acum ceva timp, devenind virală în scurt timp, piața imobiliară clujeană a dezvăluit o nouă situație hilară cu o garsonieră de 16 metri pătrați vândută cu 30.000 de euro.

„Proprietatea se găsește la etajul 2, într-un imobil dispus pe 4 etaje. Imobilul se află în apropiere de mijloace de transport în comun și alte puncte de interes ale zonei. Se vinde utilat, mobilat”, se arată în anunțul publicat online.

Pentru „doar” 30.000 de euro, viitorul proprietar al garsonierei de 16 metri pătrați va „beneficia” de: dormitor, o bucătărie situată la parterul clădirii, un hol, o baie și un beci de aproximativ 10 metri pătrați, aflat, de asemenea, la parterul clădirii.

„Datorită poziționării sale, se pretează și pentru investiție”, mai precizează anunțul.

În ceea ce îl privește pe clujeanul care a transformat garajul în garsonieră, acesta solicită nu mai puțin de 45.000 de euro.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *