Prima pagină » Actualitate » Un celebru manelist este nemulțumit de pensiile din România ! Câți bani primește mătușa sa după patruzeci de ani de muncă – FOTO, VIDEO

Un celebru manelist este nemulțumit de pensiile din România ! Câți bani primește mătușa sa după patruzeci de ani de muncă – FOTO, VIDEO

07 iul. 2024, 10:40, 1 ,
în Actualitate

Adi de la Vâlcea și-a exprimat nemulțumirea în legătură cu pensiile pe care le primesc mulți români! Artistul a dezvăluit câți bani primește mătușa lui după ce a muncit patru decenii.

Adi de la Vâlcea nu are nevoie de prea multe prezentări, căci este unul dintre cei mai în vogă maneliști din România. Artistul este activ pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu lucrurile care se întâmplă în viața lui. Recet, cântărețul a făcut public un filmuleț prin intermediul căruia își exprimă nemulțumirea față de pensiile din România.

Adi de la Vâlcea, revoltat de cât primește pensie mătușa lui

Adi de la Vâlcea și-a exprimat nemulțumirea cu privire la pensiile din România prin intermediul unui video făcut public pe rețelele de socializare. Artistul a dezvăluit că mătușa lui primește 2000 de lei pensie, în condițiile în care a lucrat 40 de ani și 23 de zile.

„Sunt aici cu mătușa mea care a ieșit la pensie. Câți ani ai mătușă de muncă? 40 de ani și 23 de zile. A muncit 40 de ani și 23 de zile. Știți cat are pensie? 2000 de lei. măi oameni, 2000 de lei după ce muncești 40 de ani. Nu se poate așa ceva. Și cei care mai pățiți așa ceva. Mătușa mea i-a dat în judecată, a câștigat la Râmnicu Vâlcea și acum următoarea trebuie să o câștige. Nu se poate, cum să îi dai 2000 de lei după ce muncești 40 de ani. Rușinică.”, a mai spus Adi de la Vâlcea.

Așadar, artistul susține că mătușa lui a câștigat deja un proces și urmează să se judece și cel de-al doilea, sperând să aibă câștig de cauză și pensia să îi fie mărită.

Adi de la Vâlcea, amintiri dureroase din copilăria săracă pe care a avut-o

Acum se bucură de succes pe plan profesional și nu duce lipsă de nimic, însă, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat cu ceva vreme în urmă pentru Antena Stars, Adi de la Vâlcea și-a deschis sufletul și s-a reîntors în timp pentru a povesti lumii întregi de unde a pornit și unde a ajuns. Artistul mărturisea că a fost sărac, însă el nu a considerat niciodată că duce lipsă de ceva.

”Eu când eram mic îmi vedeam casa copilăriei mare, cu toate că dormeam de-a latul. Eu nu m-am văzut niciodată sărac, cu toate că era foarte sărac. Pentru că toți de acolo eram săraci, acum îmi dau seama ce difereanță este. Și curtea, mi se părea că puteam juca fotbal acolo, dar nu cred că era mai mare de 150 mp”, a spus Adi de la Vâlcea într-un interviu pentru ”Star Matinal”.

Comentarii
  • Pai mai Adisor eu te cred,tu ei pe o dedicatie la o paranghelie banii astia,insa ai grija sa nu calci in aceleasi strachini ca matus-ta,plateste la casa de pensie adevarata valoare pe care o incasezi si ai sa ai o pensie in mii de euro,matus-ta a lucrat pe salariul minim si d-aia nu poate lua pensie mai mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`