Prima pagină » Cancan ultimă oră » Un celebru lăutar a fost jefuit. Hoții, aceiași care i-au spart casa lui Tzancă Uraganul

Un celebru lăutar a fost jefuit. Hoții, aceiași care i-au spart casa lui Tzancă Uraganul

17 ian. 2023, 13:11,
în Cancan ultimă oră

Hoții care i-au spart casa lui Tzancă Uraganu sunt bănuiți că au mai jefuit un lăutar de top. Pentru că artistul își ținea toți banii în casă, spargerea l-a dus la sapă de lemn. Pentru că nu și-a mai putut plăti datoriile, acesta a ajuns pe mâna executorilor.

Anul trecut, la sfârșitul lunii septembrie, Tzancă Uraganu anunța că vila din Pipera în care locuiește alături de partenera lui a fost spartă. Hoții furaseră în jur de 6.000 de euro dar și un ceas din aur alb. Manelistul a pus pe capul hoților o recompensă de 10.000 de euro, iar la scurtă vreme a spus că cei care i-au intrat în casă sunt persoane din Mogoșoaia.

Hoții, mână în mână cu o femeie

În decembrie, polițiștii ilfoveni au descins la adresele mai multor membri ai clanurilor Berlianu și Piticu, din Mogoșoaia, însă bunurile artistului nu au fost găsite. Surse apropiate anchetei au dezvăluit, pentru Spynews, că hoții ridicați în cazul spargerii casei lui Tzancă sunt bănuiți că ar fi jefuit și locuința lui Leo de la Kuweit. Pentru că, spre deosebire de Tzancă, acesta își ținea banii în casă, Leo a rămas falit și nu și-a mai putut achita datoriile. Ca urmare, interpretul de muzică de petrecere a fost dat pe mâna executorilor judecătorești.

Sursele citate au afirmat că gruparea de hoți se axase pe lăutari și plănuiau să-i golească locuința și lui Miraj, fratele lui Tzancă. Hoții ar fi primit ponturile de la o femeie din anturajul lăutarilor, însă ancheta nu a fost, deocamdată, finalizată, în condițiile în care suspecții ar face și obiectul unui dosar de trafic de droguri, motiv pentru care, deocamdată, sunt anchetați de procurori.

Hoții care i-au spart casa lui Tzancă au fost prinși

Hoții care i-au spart casa lui Tzancă Uraganu au fost prinși la finalul anului, de polițiștii ilfoveni. Este vorba despre trei bărbați, membri ai unora dintre cele mai sângeroase clanuri de la marginea Capitalei.

Locuința din Pipera în care locuiește celebrul manelist a fost jefuită, la data de 25 septembrie, de trei persoane, care, deși au fost surprinse de camerele de supraveghere, nu au putut fi identificate. Furios, Tzancă Uraganu a oferit o recompensă de 10.000 de euro pentru cine îi spune identitatea autorilor și a anunțat, la scurt timp, că cineva i-ar fi spus este vorba despre persoane din Mogoșoaia. Trei luni mai târziu, s-a dovedit că informațiile obținute de artist au fost corecte, iar suspecții au fost ridicați de acasă de judiciariștii IPJ Ilfov.

Suspectați că l-au jefuit pe Bercea Mondial

Autorii ar fi membri ai clanurilor Berlianu și Piticu. Anchetatorii nu ar fi recuperat nimic din prejudiciu, în condițiile în care s-ar fi furat 6.000 de euro și un ceas din aur alb. Clanul condus de Petre Vasile, zis Piticu, este considerat drept unul dintre cele mai violente din apropierea Capitalei. Liderul grupării a executat o lungă pedeapsă pentru tâlhărie urmată de moartea victimei și ar fi participat la un jaf în vila din Olt al milionarului Bercea Mondial, unde familia acestuia a fost legată și torturată ca să spună unde sunt ascunși banii.

„Sunt un pic nervos pentru oamenii ăștia care nu știu ce să mai facă… Ați spart apartamnetul ăsta din Pipera. Sunteți niște hoți foarte proști, pentru că nu ați găsit nici banii la care v-ați fi așteptat voi, pentru că toți banii pe care îi am eu sunt pe card. Toți banii pe care îi iau sunt pe telefon. Mai mult ați făcut deranj aici și o să plătiți, nu o scăpați. O să fiți depistați, ați luat ce ați luat, ceva ce pentru mine nu prea contează. Ați luat ceva, dar pentru mine chiar nu contează”’, a declarat Tzancă Uraganu pe rețelele de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *