Prima pagină » International » Un celebru actor britanic susţine că sicriul reginei Elisabeta a II-a ar fi gol

Un celebru actor britanic susţine că sicriul reginei Elisabeta a II-a ar fi gol

19 sept. 2022, 17:02, 1 ,
în International

Teoriile conspirației au început să apară astăzi, 19 septembrie 2022. Actorul scoțian Douglas Henshall, în vârstă de 56 de ani, s-a confruntat cu reacții extrem de dure pe rețelele de socializare, după ce a susținut că sicriul Reginei Elisabeta a II-a ar fi gol. Ideea sa este că hotărârea ar ține de măsurile de securitate, nu dintr-un alt motiv, și nu a pus la îndoială absolut niciodată decesul suveranei.

Douglas „Dougie” James Henshall este un actor scoțian de televiziune, film și teatru, fiind cunoscut pentru rolurile sale din seria științifico-fantastică „Primeval”, când îl joacă pe profesorul „Nick Cutter”, dar mai ales ca fiind inspectorul detectiv Jimmy Perez în drama criminală „Shetland”, un serial polițist produs de BBC.

Un celebru actor britanic susţine că sicriul reginei Elisabeta a II-a ar fi gol

Celebrul actor britanic Douglas Henshall susține că dacă oamenii ar afla că regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii nu se află în sicriu nu ar mai sta la coadă.

„Crezi că ar fi atât de lungă coada, dacă oamenii ar afla că Regina nu este în acel sicriu? Sau ei știu deja și este doar ceva simbolic?”, a scris actorul, pe Twitter.

În acest context, o parte dintre fanii lui Douglas s-au arătat nemulțumiți din cauza comentariului și i-au cerut să nu „distrugă” experiența celor îndoliați cu „scepticismul” lui, potrivit The Sun.

De asemenea, vedeta TV a insistat cu vehemență că este absolut o „întrebare pertinentă”, întrucât își făcea griji în ceea ce privește riscul de securitate implicat. Iar răspunsurile nu au întârziat să apară, nici după această replică a sa:

„Douglas, te rog să nu mai răspândești minciuni și teorii ale conspirației ca asta. Ești mai bun decât atât”;

„Fie că este acolo sau nu, aceasta este o necesitate socială pentru fiecare persoană de acolo să-și arate respectul. Vă rugăm să nu distrugeți această experiență pentru ei cu scepticism”;

„Un alt tweet șocant – ai avut recent un coșmar”.

După ce a fost interpleat de fanii săi dacă trupul Majestății Sale chiar se află în sicriu, Douglas a răspuns: „Nu știu, evident, dar nu îmi pot imagina că ar fi, doar din motive de securitate, dacă nu e altceva”.

Oamenii i-au adus un ultim omagiu reginei care a fost condusă pe ultimul drum

Vă aducem aminte că regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a murit la vârsta de 96 de ani și astăzi, 19 septembrie 2022, a fost condusă pe ultimul drum. Suverana a beneficiat de funeralii superbe și punctuale care au costat milioane de lideri. De asemenea, cei care au vrut să îi ofere au stat la coadă pentru a o vedea pe regina zăcând în stat în Westminster Hall pentru a-și aduce un omagiu final.

Zeci de mii de oameni au stat la coadă chiar și 24 de ore, pentru a vedea sicriul cu trupul neînsuflețit al Reginei Elisabeta a II-a și a-i oferi un ultim gând. Înmormântarea a avut loc luni, 19 septembrie, la ora locală 11.00 (13:00 – ora României).

Regina Elisabeta a II-a, suveranul cu cea mai îndelungată domnie din istoria Mării Britanii şi o prezenţă impunătoare pe scena globală timp de 70 de ani, s-a stins din viață joi, 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani, după ce starea ei de sănătate s-a deteriorat. În urma acestui eveniment trist, mai multe persoane au susținut că sicriul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii ar fi gol.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *