Prima pagină » Actualitate » Un candidat la primărie și-a pus pe afișul electoral o poză furată cu o pisică! Oscar de fapt e Louis și este din Germania!
Un candidat la primărie și-a pus pe afișul electoral o poză furată cu o pisică! Oscar de fapt e Louis și este din Germania!

Un candidat la primărie și-a pus pe afișul electoral o poză furată cu o pisică! Oscar de fapt e Louis și este din Germania!

31 mai 2024, 09:24,
în Actualitate

Un candidat la primărie și-a pus pe afișul electoral o poză furată cu o pisică. Constantin Harasim, fost subprefect și prefect al județului Suceava, actual candidat la funcția de primar, a crezut că a găsit o strategie inedită pentru a atrage voturi. Acesta s-a pozat alături de o pisică în afișul electoral, alături de mesajul „Eu și Oscar vom câștiga”. Penibil este însă faptul că poza a fost furată, pe motan nu-l cheamă Oscar, ci Louis și este celebru pe social media în Germania.

Un candidat la primărie și-a pus pe afișul electoral o poză furată cu o pisică

Un candidat la funcția de primar din județul Suceava a reușit să intre în atenția publică după ce și-a făcut un afiș electoral inedit. Constantin Harasim s-a pozat alături de o pisică în afișul electoral. Ca să stârnească și mai mult interesul și amuzamentul sucevenilor, acesta a adăugat sloganul „PUSL, eu și Oscar vom câștiga!”.

Constantin Harasim a fost subprefect al județului iar între aprilie 2015 și martie 2017 a fost prefect. A absolvit înainte de 1989 cursurile unei facultăţi de subingineri, specializarea construcţii hidrotehnice, iar la 46 de ani, în perioada 2000-2004, pe când era şi comisar la Garda de Mediu Suceava, şi-a completat studiile în construcţii hidrotehnice şi a devenit inginer, la cursuri de zi.

A obținut și un master în protecţia mediului, tot la zi, urmat în perioada 2006-2008 și a fost consilier la Agenţia de Protecţia Mediului şi ulterior comisar la Garda de Mediu.

Louis este din Berlin și e vedetă pe internet

Afișul inedit realizat de partidul PUSL în Suceava a atras atenția trecătorilor din oraș, dar a și stârnit amuzament pe rețelele de socializare. Mai mult, afișul a ajuns în vizorul presei internaționale. Motanul Oscar care apare în afișul electoral se numește, de fapt, Louis și este din Berlin. Pisica este celebră pe social media, fiind urmărită de sute de mii de oameni.

Administratorul paginilor LouisWildLife a luat măsuri și a reclamat public situația. Între timp, Constantin Harasim, candidatul PUSL din Suceava nu recunoaște că motanul nu este al lui. Acesta susține că pisicile seamănă izbitor.

„Un urmăritor din România tocmai ne-a trimis acest afiș electoral dintr-un oraș cu numele Suceava. Nu ne-a cerut să folosească fotografia și îl numește pe Louis «Oscar», spunându-le oamenilor că Louis (împreună cu el) vor fi cei mai buni noi primari ai orașului”, se precizează pe pagina sa Facebook a lui Louis.

Prins cu „mâța-n sac“, Constantin Harasim a încercat să explice că întreaga situație a fost doar o „eroare tipografică” și a inclus o imagine cu „adevăratul Oscar” decorat stângaci într-un program de editare a imaginilor cu o șapcă, un fular și o geantă alături de textul „I’am love Louis ! Oscar it’s bengalez cat!”.

Într-o altă încercare de a salva situația, Constantin Harasim, candidatul la primărie care și-a pus pe afișul electoral o poză furată cu o pisică, s-a încurcat în propriile explicații, spunând că a înlocuit felinele pe materialele de propagandă electorală.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024