Prima pagină » Local » Un călător CTP Iași a găsit o sumă importantă de bani. Ce a făcut cu aceasta
Un călător CTP Iași a găsit o sumă importantă de bani. Ce a făcut cu aceasta

Un călător CTP Iași a găsit o sumă importantă de bani. Ce a făcut cu aceasta

04 aug. 2020, 15:47,
Elena Nicoleta BUJOR în Local

Un bărbat care călătorea cu autobuzul, pe traseul 27, sâmbătă, 1 august, în jurul orei 7, pe sensul de mers Bd. Poitiers – Tehnopolis, a găsit pe un scaun o sumă importantă de bani și a predat-o de îndată șoferului.

Un bărbat a găsit o sumă de bani într-un autobuz CTP Iași

Reprezentanții CTP Iași au verificat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din mijlocul de transport și au constatat că unei tinere i-au căzut banii din buzunar, în timp ce călătorea așezată pe un scaun aflat în zona din spate a vehiculului. După ce aceasta s-a ridicat, s-a îndreptat către ușă, fără să observe că bancnotele au rămas acolo, și a coborât. La o distanță de câteva stații, un alt călător a ridicat banii și i-a dus direct șoferului autobuzului, pentru soluționarea cazului.

„Dacă ești persoana pe care o căutăm, te rugăm să ne contactezi în privat sau la TelVerde – 0800 110 427 și, după o verificare amănunțită a elementelor de identificare, îți va fi predat bunul.”, au transmis reprezentanții CTP Iași.

Un bărbat a găsit un plic plin cu bani şi l-a adus la poliţie

Gest extraordinar făcut de un bărbat din Iaşi. În cursul acestei zile acesta a găsit în localitatea Dancu un portofel plin de bani. Bărbatul nici nu s-a gândit ce ar putea face cu acei bani şi l-a predat la Poliţie. Poliţiştii au fost suprinsi impresionaţi de gestul bărbatului şi l-au felicitat pentru atitudine.  La o verificare mai amplă, poliţiştii l-au găsit pe proprietarul de drept al portofelului şi i-au returnat banii. Tânărul care şi-a pierdut portofelul lucrează la Ateneul din Iaşi, iar banii pe care îi avea în el, proveneau din încasări.

Iată ce a declarat bărbatul care a găsit plicul cu bani

”Ma numesc Petrică Grigoriu, locuiesc în Dancu. În timp ce mă duceam la farmacie, m-am uitat jos şi am văzut o sumă mare de bani într-o pungă. Aveau şi acte. Stau în acelaşi bloc cu Poliţia, m-am dus direct la Poliţie. Am găsit un număr de telefon, am luat legătura cu domnul, i-am predat toţi banii intacţi. Cred în Dumnezeu şi vreau să fac bine. În sacoşă erau 3250 de lei. Nu lipseşte nimic din ei. Domnul este foarte bucuros că i-a găsit.” a declarat Petrică Grigoriu.

Tânărul angajat din cadrul Ateneului din Iaşi pierduse orice speranţă în a-şi mai recupera plicul! Acesta a rămas uimit de gestul făcut de ieşean

”Plecam să îi predau la serviciu, banii sunt ai instituţiei. Am coborât în parcare, am curăţat maşina de zapadat, iar în timpul acesta probabil plicul a căzut din buzunar. Am plecat şi când am ajuns la serviociu  am ajuns la concluzia că nu mai am plicul de bani. Mi-am sunat soţia, aceasta s-a dus în parcare şi nu i-a mai găsit. În timp ce mă deplasam spre casă am primit un telefon de la Poliţie care mă anunţă că plicul este la secţie. Nu mă mai gândeam că o să îi găsesc, îmi făceam calcule cum aş putea să îi înapoiez instituţiei. Vreau să îi mulţumesc acestui bărbat, eu nu cred că aş fi făcut un acest gest, dar de acum este o învăţătură de minte iar orice lucru pe care îl voi găsi, îl voi preda Poliţiei.” a spus bărbatul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *