Prima pagină » Local » Un cadru didactic din Iași, prins beat și fără permis la volan! „Polițistul a vrut să se răzbune pe mine după o glumă!” GALERIE FOTO (Exclusiv)

Un cadru didactic din Iași, prins beat și fără permis la volan! „Polițistul a vrut să se răzbune pe mine după o glumă!” GALERIE FOTO (Exclusiv)

18 apr. 2022, 02:00,
Ciprian Nedelcu, în Local

Un cadru didactic din județul Iași a fost prins beat și fără permis la volan! În urma incidentului, Ciprian Ștefăniță Loghin a fost condamnat la 2 ani și 3 luni de închisoare, cu suspendare, pentru conducerea unui vehicul fără permis și sub influenţa alcoolului.

„Polițistul a vrut să se răzbune pe mine după o glumă!”, spune cadrul didactic ieșean

Un cadru didactic din județul Iași a fost prins beat și fără permis la volanul unui autoturism! În urma incidentului, Ciprian Ștefăniță Loghin a fost condamnat recent de magistrații din cadrul Judecătoriei Hârlău la 2 ani și 3 luni de închisoare, cu suspendare, pentru conducerea unui vehicul fără permis și sub influenţa alcoolului.

„Inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunității, în cadrul Primăriei comunei Deleni sau al Școlii din satul și comuna Deleni, județul Iași, pe o perioadă de 100 de zile”, au precizat judecătorii ieșeni.

În ediţiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Ciprian Ștefăniță Loghin, un cadru didactic din Iași, prins beat la volan

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul învățătorului de la Școala Gimnazială Deleni a început pe data de 11 martie 2022. Asta, după ce Ciprian Ștefăniță Loghin a fost reținut și, mai apoi, arestat preventiv de pe 21 februarie 2022.

„Pe data de 18 septembrie 2021, în jurul orei 18:15, inculpatul a condus autoturismul marca Volkswagen în satul Deleni, având o alcoolemie de 2,65 grame la mie alcool pur în sânge. Pe data de 17 februarie 2022, la ora 15:20, inculpatul a condus pe DJ 281A, în satul Deleni, autoturismul marca Volkswagen, având permisul reţinut – fără drept de circulaţie şi având o alcoolemie de 1,93 grame la mie alcool pur în sânge”, au afirmat oamenii legii.

În ediţiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

„Polițistul a vrut să se răzbune pe mine după o glumă!”

Ieșeanul Ciprian Ștefăniță Loghin locuiește și lucrează ca învățător la Școala Gimnazială Deleni. Acesta este posesor al permisului de conducere pentru categoria B emis la data de 12 noiembrie 1997, fiind și proprietar al autoturismului marca Volkswagen Golf. Oamenii legii au spus că, pe 18 septembrie 2021, învățătorul a consumat băuturi alcoolice și, cu toate acestea, a urcat la volanul autoturismului respectiv, iar, în jurul orei 18:15, el a fost oprit în trafic de către polițiști.

„După ce a fost legitimat, acesta a fost testat cu aparatul alcotest marca Drager, la ora 18:15, rezultând o alcoolemie de 1,17 mg/l alcool pur în aer expirat. Ca urmare a acestui fapt, inculpatul a fost dus la spital, unde i s-au recoltat două probe biologice de sânge la un interval de o oră. Atunci, șoferului i-a fost reţinut permisul”, au subliniat anchetatorii.

Aceștia au adăugat că, pe 17 februarie 2022, după ce a consumat băuturi alcoolice, învățătorul a urcat, din nou, la volanul autoturismului marca Volkswagen Golf. La audieri, Ciprian Ștefăniță Loghin a recunoscut comiterea faptelor. Contactat telefonic ieri de reporterii cotidianului BZI, învățătorul a susținut că ar fi fost urmărit de către șeful de post, după ce el și-ar fi permis să facă o glumă la adresa lui.

„Polițistul a vrut să se răzbune pe mine după o glumă! M-a urmărit și…”, a spus ieri Ciprian Ștefăniță Loghin.

Acum, cadrul didactic din Iași a fost pedepsit după ce a fost prins beat și fără permis la volan.

Comentarii
  • Pentru ce să se răzbune ?Motivul?Dar orice șofer nu știe că este interzis consumul de alcool???

  • Cum adică „polițistul a vrut să se răzbune” ? I.a băgat el alcool sa bea și l.a pus sa conducă mașina? …
    Ce mentalitate are , și mai este și învățător …

  • Ăștia-s ” dascălii ” de generație nouă!
    El are treabă cu polițistul, că l-a oprit, nu că a turnat alcool în gâtlej ca prostanul!
    Mai deunăzi prin zona Hârlăului alt ” dascăl ” violase o elevă.
    Poliția tre’ să stea călare pe ei că altfel îi prăpăd!!!
    Mai sunt pe la Colegiul Profesional Hârlău, tot la fel, niște „dascăli” , cu preocupări neortodoxe, în frunte cu unul care are SUV și cică predă sportul…da…alt fel de sport…

  • Beție, curvie și tot felul de păcate întunecă mintea așa zișilor dascăli.
    Ce generații să iasă din mâna lor…
    Te miri cum crește anual procentul de mertani și de curwe.
    Poliția trebuie să-i calce mereu!
    Așteptați și făcuți la dinți că altfel îi prăpăd!
    Pe la Colegiul Tehnologic Hârlău am auzit și eu de unele „nefăcute” de către cadre…
    Acolo-s mai zdrahoance cur…santele…

  • Și Ștefan Sfântul mergea la Răresoaia la băut și la footwt!
    Ce-aveți voi cu profesorii???
    Îs oameni și ei!
    Pe ei îi prinde Poliția nu turcii!

  • Da ăsta cu macheala, nu stă cumva lângă Postul de poliție din Deleni, sau mă înșel eu ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *