Prima pagină » Local » Un cadavru a fost găsit într-o canalizare din apropierea Primăriei Pașcani. Acesta se afla în stare de putrefacție – Galerie Foto

Un cadavru a fost găsit într-o canalizare din apropierea Primăriei Pașcani. Acesta se afla în stare de putrefacție – Galerie Foto

31 aug. 2020, 22:10,
Antonia Ceausu, în Local

Muncitorii de la ApaVital au trăit astăzi un șoc când, în canalizarea aflată între Primărie și Catedrala”Pogorârea Sfântului Duh” Pașcani, în încercarea de a găsi o pierdere de apă sesizată de administrația locală, au dat pentru un cadavru. Acesta se afla în stare avansată de putrefacție. La fața locului s-au deplasat echipaje de poliție și criminaliști care au început cercetările.

Nu se cunosc momentan detalii despre persoana care și-a găsit sfârșitul în canalizare, însă se bănuiește faptul că ar fi vorba despre un om al străzii. Totuși, deoarece asupra cadavrului au fost găsite ziare din 2015, acest lucru ar putea fi un semn ca decesul ar fi survenit în urmă cu aproape 5 ani

”La data de 31 august, a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pașcani au fost sesizați de către un angajat de la ApaVital, despre faptul că într-un canal a fost găsit un cadavru, cu identitate necunsocută. S-a dispus examinarea medico-legală a cadavrului, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului, în cauză fiind întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Pentru a afla detalii necesare în anchetă, cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași, pentru a se efectua necropsia. În urma acesteiesa se va stabili cu exactitate cauza decesului. Ulterior, în urma cercetărilor efectuate de polițiști se va afla cel mai probabil și identitatea bărbatului.

Descoperire macabră pe râul Prut. Pompierii intervin pentru a scoate un cadavru din apă

Descoperire macabră pe râul Prut. Autoritățile au fost sesizate după ce cadavrul unei persoane a fost văzut plutind pe râul Prut. La fața locului intervine un echipaj de pompieri cu o autospecială dotată cu apă și spumă și o barcă. Momentan nu se cunosc detalii despre identitatea persoanei sau modul în care aceasta și-a pierdut viața.

Reporterii Cotidianului BZI au aflat că este vorba despre un bărbat în vârstă de 72 de ani din localitatea ieșeană Bivolari. B. Ion a plecat în ziua de duminică, 23 august 2020, pentru a înota în râul Prut. Din păcate, a fost luați de curenții puternici și nu a mai avut nicio șansă să se salveze.

„Inspectoratul pentru Situații de Urgență a fost solicitat de către Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontiera pentru degajarea unui cadavru din râul Prut, in comuna Bivolari. Se intervine cu o autospecială dotată cu apă și spumă, o autospecială de comandă și primă intervenție și o barca”, au declarat reprezetanții ISU Iași.

Crimă terifiantă în judeţul Neamţ. Un bărbat, reţinut pentru că şi-a ucis copilul şi l-a aruncat în rău

Un bărbat, în vârstă de 73 de ani din județul Neamț a fost reținut de oamenii legii sub acuzația că și-a ucis fiul, l-a tranșat în bucăţi și l-a aruncat în râu.

Forţele de ordine au fost sesizate de un tânăr, în vârstă de 29 de ani, că a observat un braț uman în râul Siret din localitatea Horia.

Ulterior, autorităţile au stabilit faptul că rămășițele aparțin unui bărbat, în vârstă de 45 de ani, din Roman.

„În perioada 1 – 5 august, pe fondul unei stări conflictuale și a consumului de alcool, un bărbat de 73 de ani, din Roman, l-ar fi agresat pe fiul său cu un obiect tăietor-înțepător, în timp ce se aflau în incinta locuinței, în urma leziunilor suferite survenind decesul acestuia.”, se arată în anchetă.

Mai apoi, cel în cauză ar fi tranșat corpul și l-ar fi aruncat în albia râului Şiret.

Bărbatul a fost prezentat procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț, care a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, pentru omor și profanare de cadavre sau morminte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *