Prima pagină » Actualitate » Un bucureștean a pariat 3.000 de euro pe Nicușor Dan: „O să-mi pun centrală de banii ăștia!”

Un bucureștean a pariat 3.000 de euro pe Nicușor Dan: „O să-mi pun centrală de banii ăștia!”

10 iun. 2024, 12:43, 1 ,
în Actualitate

Un bucureștean a pariat 3.000 de euro Nicușor Dan. Acesta locuiește în Sectorul 5 și a transformat câștigarea alegerilor la Primăria Capitalei de către Nicușor Dan într-un câștig financiar pentru el. Acesta a pariat foarte mulți bani pe victoria actualului și viitorului primar, deși spune că este trist că a ieșit Nicușor Dan primar și că el l-a votat de fapt pe Piedone. Bărbatul nu este deloc un împătimit al pariurilor sportive, acum fiind prima data când a pariat.

Un bucureștean a pariat 3.000 de euro pe Nicușor Dan

Un bucureștean din Sectorul 5, R. Mihalașcu a câștigat 4.500 de lei, după ce a pariat 3.000 de euro pe victoria lui Nicușor Dan la Primîria Capitalei. Bucureșteanul trebuie să încaseze frumoasa suma de 18.000 de lei, adică un total de 3.600 de euro.

Norocul său a fost de fapt o strategie bine pusă la punct pentru că a întâmpiat ceva dificultăți la casele de pariuri atunci când a încercat să parieze o sumă așa mare, dar ambițios, nu s-a lăsat și a găsit o strategie câștigătoare până la urmă.

„Prima dată când m-am dus să pariez cota pentru Nicușor Dan era de 1.40 și încă de atunci am încercat să pun o sumă cât mai mare, dar doamna de la ghișeu mi-a zis că îi respinge biletul și că nu poate. Am încercat sume tot mai mici până când am reușit să pun doar un bilet de 1.000 de lei. Al doi-lea bilet tot de 1.000 de lei nu a mai mers să-l pun. Atunci mi-am dat seama că șansele ca această cotă chiar să iasă sunt mari”, a declarat bucureșteanul.

L-a votat pe Cristian Popescu Piedone la Primăria Capitalei

Bărbatul nu s-a lăsat și a mers la mai multe sucursale ale casei de pariuri reușind, până la urmă, să pună 14 bilete cu suma de 13.500 lei.

„Prietenii mei mi-au tot zis că mă pricep la politică și că ar trebui să joc la pariuri dacă tot sunt așa sigur pe mine. Eu nici nu știam că se poate paria pe așa ceva. N-am pariat niciodată în viața mea pe vreun meci!”, a adăugat R. Mihalașcu.

Bărbatul a menționat că l-a votat pe Cristian Popescu Piedone la Primăria Capitalei și pe Piedone Jr. la Primăria Sectorului 5.

„Eu l-am votat pe Piedone! Atât de sigur eram că iese Nicusor, dar n-am putut să-l votez! Locuiesc într-un bloc unde n-a avut apă caldă aproape deloc iarna asta și nu doar asta. Eu, spre deosebire de restul bucureștenilor, nu pot să uit asta. Nu zic că era mai bine pe vremea lui Gabi Firea, dar Nicușor Dan și-a bătut joc de mine și de familia mea 4 ani de zile. Chiar mi-am propus cu banii ăștia pe care i-am câștigat să-i investesc într-o centrală de apartament și să mă debranșez de la RADET. Știam că bucureștenii au memorie scurtă și că-l vor vota tot pe Nicușor Dan, dar măcar eu mi-am dorit să mă răzbun și să câștig și eu ceva bani dacă tot știam că urmează încă 4 ani pierduți cu Nicușor primar!”, a mai spus R. Mihalașcu, un bucureștean a pariat 3.000 de euro pe Nicușor Dan.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *