Prima pagină » Actualitate » Un bucureștean a făcut a făcut o aroganță maximă. Barbatul a făcut grătar la pervazul de la geam , la etajul 8
Un bucureștean a făcut a făcut o aroganță maximă. Barbatul a făcut grătar la pervazul de la geam , la etajul 8

Un bucureștean a făcut a făcut o aroganță maximă. Barbatul a făcut grătar la pervazul de la geam , la etajul 8

04 aug. 2024, 15:40,
B, , h, , în Actualitate

Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că se spune despre români că sunt descurcăreți și creativi în orice situație, mai ales când își pun ceva în cap. Pentru că i s-a făcut poftă să mănânce carne făcută la grătar, un bucureștean nu a stat pe gânduri și a gătit ceafă de porc și mici… pe pervazul de la geam, la etajul 8.

Simplul gând la mirosul de fum și la aromele amețitoare ale grătarului este suficient pentru a vrea să servești o astfel de cină. E vară, iar asta înseamnă că pentru mulți români este sezonul grătarelor. Dar ce faci dacă stai la bloc și ți se face poftă de carne la grătar seara?! Ei bine, un bucureștean a găsit rezolvarea.

Au încins grătarul, pe pervaz, la etajul 8

Un bucureștean nu a ezitat să își facă „pofta”, chiar dacă locuiește la bloc. Bărbatul și-a luat grătarul electric, l-a pus pe perevaz, l-a lăsat să se încingă și apoi a pus pe el mititei și ceafă de porc.

„Cum fac românii grătar. La fereastră, la etajul 8. Uite acolo stadionul Ghencea. (…) Facem grătar la fereastră, ceafă de porc și mititei. Am avut poftă de grătar și … e un grătar electric, dar e ok.”, spune bărbatul.

Așadar, nimeni și nimic nu l-a putut împiedica pe bărbat să servească o cină copioasă și să își potolească pofta de carne la grătar.

Românii care fac grătar pe balcon sau în fața blocului riscă amenzi usturătoare

Românii care ignoră legea trebuie să știe că riscă amenzi uriașe. Persoanele care încing grătarele pe balcon sau în fața blocului riscă până la trei mii de lei amendă.

Autoritățile anunță că grătarele pot fi organizate doar în zonele special amenajate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *