Prima pagină » Economic Local » Un bucătar din Iași a făcut senzație la emisiunea „Chefi la Cuțite”. Bogdan: „Nu am primit niciodată atâtea cereri de prietenie ca acum” – FOTO

Un bucătar din Iași a făcut senzație la emisiunea „Chefi la Cuțite”. Bogdan: „Nu am primit niciodată atâtea cereri de prietenie ca acum” – FOTO

27 sept. 2023, 02:00, 1 ,
Raluca COSTIN în Economic Local

Un bucătar din Iași a făcut senzație cu preparatul și atitudinea sa la emisiunea „Chefi la Cuțite”. Bogdan Gurguță s-a prezentat, în prima etapă, cu file de monkfish cu capere. După ce l-au ținut în suspans, cei 3 jurați i-au pregătit o surpriză

Bogdan Gurguță, un tânăr bucătar din Iași, a participat la emisiunea „Chefi la Cuțite”. Ieșeanul s-a prezentat, în prima etapă, cu file de monkfish cu capere.

„Am participat cu un preparat ales de mine dintr-o listă de mai multe preparate propuse înainte de participarea la emisiune. Eu am intrat ultimul la jurizare și am interacționat cu jurații. A fost o experiență extraordinară. Am primit multe cereri de prietenie pe Facebook. Nu am primit niciodată atâtea cereri de prietenie ca acum”, spune bucătarul din Iași.

Cei trei jurați de la emisiunea „Chefi la Cuțite”, chef Sorin Bontea, chef Sorin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, l-au ținut în suspans, iar în cele din urmă au recunoscut că Bogdan merita cuțitul de aur, dacă nu ar fi fost deja atribuit altor concurenți. Tânărul a trecut de prima și a doua probă din cadrul concursului, dar nu a fost ales în echipe.

Un bucătar din Iași a făcut senzație la emisiunea „Chefi la Cuțite”

Ieșeanul Bogdan Gurguță lucrează în bucătărie de la vârsta de 24 de ani, acumulând 10 ani de experiență în acest domeniu, atât în țară, cât și în străinătate. Tânărul în vârstă de 34 de ani a împărtășit faptul că și-a început cariera în bucătărie ca pizzer, dar a evoluat rapid cu ajutorul unui mentor alături de care și-a dezvoltat abilitățile în Italia. Rețeta cu care s-a prezentat în emisiune este inspirată de la acesta.

„De 3 ani m-am întors în țară pentru că a născut soția și am vrut să fiu alături de soție și copil. Acum lucrez la restaurantul Trai. Am muncit și în Franța, în Corsica, timp de 7 ani. Am primit și acum ofertă să plec în Franța, dar nu vreau pentru că familia aici”, mai spune bucătarul din Iași.

Cristian Ioniță, un cunoscut antreprenor din Iași, a participat la emisiunea „Chefi la Cuțite” și a trecut de etapa preliminară.

Mai mulți bucătari din Iași au participat la emisiunea culinară

Ștefania Daniela Maricescu a devenit cunoscută după ce a participat la emisiunea „Chefi la Cuțite”, unde a primit două cuțite de la jurați și a trecut în etapa următoare. Se întreține singură de la 16 ani și spune că multe persoane nu o iau în serios din cauza vârstei. Chiar și așa, nu a renunțat la bucătărie și vrea să devină și mai bună. Are doar 23 de ani, dar lucrează ca bucătar la unul din cele mai cunoscute restaurante din Iași. Astfel, și Ștefania Daniela Maricescu, un bucătar din Iași, a făcut senzație la emisiunea „Chefi la Cuțite”.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *