Prima pagină » Local » Un BMW condus de o șoferiță a ajuns în șanț la Mogoşeşti după ce a acroşat o motosapă! Sunt mai multe persoane rănite – EXCLUSIV, FOTO, UPDATE, VIDEO

Un BMW condus de o șoferiță a ajuns în șanț la Mogoşeşti după ce a acroşat o motosapă! Sunt mai multe persoane rănite – EXCLUSIV, FOTO, UPDATE, VIDEO

27 iun. 2022, 17:52, 9 ,
în Local

În urmă cu puţin timp s-a produs un accident rutier la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI, incidentul auto a avut loc în comuna ieşeana Mogoşeşti, iar în coliziuneau fost implicate o mașină marca BMW şi o motosapă.

Cei doi participanți la trafic se deplasau dinspre Mogoşeşti spre Dumbrava, pe drumul Iaşi – Vaslui. Cel care conducea motosapa a vrut să facă stânga, însă nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers.

Șoferul care se afla la volanul BMW-ului a încercat să evite impactul și a intrat în şanţ. Victimele nu au suferit răni grave.

La fața locului s-au deplasat un echipaj medical și polițiștii rutieri.

UPDATE: La volanul autoturismului marca BMW se afla o femei. Aceasta se află momentan în ambulanță unde primește îngrijiri medicale de specialitate.

Atât șoferița de la volanul mașinii BMW, cât și conducătorul de pe motosapă au refuzat transportul la spital.

Comentarii
  • Tilica tractoristul

    Bmw-ul l-a vazut pe fratele geaman, motocultorul.

  • Gore dăn Chitila

    Toti cretinii conduc beemve!

  • Noroc ca nu bause plugarul ca ai suspenda motocultorul sii dadea 12 puncte penalizare la discuri , da copchila aia de 1,4 metri cu tot cu slapii aia total inadegvati condusului cum a luat carnetul ?

  • Bai gore din chitila

    Ba amaratule fata din bmw i a salvat viata celui cu motosapa ca daca nu intra in sant intra in el,taci dreku de carutas si veziti de oile tale lasa asfaltul trompeto

  • Aia e minora si era in dreapta,soferita e soferita boule ca ala cu motosapa era mort acuma daca nu intra in sant,stii si tu stii,te dreku la munte cu oile ca esti nimic ..

  • Motosape, tractoare, biciclete, trotinete, atelaje, conduse de noncultura.

  • dar de condusul preventiv a auzit soferita BMW ului

  • Erai treaz când ai scris articolul? Ești băiatul cu județul Roman și cu celelalte perle de prin ziar, nu?
    Mai citește o dată ce ai redactat și în ce hal ai putut scrie. Lasă-te de ziaristică, pe bune. Nu e pentru tine.

  • Bai ala cu bai, taci in mnezeii matii de rapanos de la Mogosesti !, ce tot ai tii partea soferitei tale idioate ? dute deti fuote oile tale in alta parte ciobene pisamas pe buletinul tau plin de glod

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *