Prima pagină » International » Un bebeluș de 3 luni a fost bătut de tată în timp ce se afla în brațele mamei. Care a fost motivul
Un bebeluș de 3 luni a fost bătut de tată în timp ce se afla în brațele mamei. Care a fost motivul

Un bebeluș de 3 luni a fost bătut de tată în timp ce se afla în brațele mamei. Care a fost motivul

22 iul. 2024, 16:40,
BZI.ro, în International

Un bebeluș de 3 luni a fost internat la Spitalul Gaslini din Genova cu leziuni craniene după ce a fost bătut de tatăl său în timp ce se afla în brațele mamei sale. Femeia a încercat să îl apere și a fost rănită.

Cei doi au fost spitalizați, iar tatăl a fost arestat.

Bebeluș adus cu leziuni craniene într-un spital din Italia

Un bebeluș de 3 luni a fost internat la spitalul Gaslini din Genova cu răni la cap după ce a fost bătut de tatăl său. Copilul ar fi fost rănit noaptea trecută, fiind lovit de tatăl său în timp ce se afla în brațele mamei sale.

Potrivit celor reconstituite până în prezent, sugarul a primit bătaia de la tatăl său în timp ce acesta se certa cu mama sa într-o piață din Genova.

Mama copilului a încercat să îl apere și, în încercarea de a evita bătaia, a fost rănită. Potrivit primelor reconstituiri ale incidentului, care este încă în curs de investigare, tatăl este un tânăr de 26 de ani care i-a blocat calea femeii și a început să o bată în timp ce aceasta avea bebelușul în brațe.

Unii trecători au încercat să intervină, iar cineva a alertat carabinierii care i-au acordat primul ajutor.

Copilul a fost transferat la Gaslini împreună cu mama, care a suferit răni la nivelul feței și membrelor. Tânărul de 26 de ani, a cărui naționalitate nu a fost dezvăluită, a fost în schimb reținut de carabinieri și va fi audiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *