Prima pagină » International » Un bărbat și-a ucis soția și a aruncat cadavrul acesteia în râu, într-o valiză
Un bărbat și-a ucis soția și a aruncat cadavrul acesteia în râu, într-o valiză

Un bărbat și-a ucis soția și a aruncat cadavrul acesteia în râu, într-o valiză

03 iul. 2024, 22:40,
BZI.ro, în International

Un bărbat riscă să fie condamnat la închisoare pe viață pentru că a strangulat-o pe soția sa până la moarte și a aruncat cadavrul acesteia în râu, într-o valiză. La crima îngrozitoare ar fi asistat și copiii lor.

Un bărbat care și-a ucis soția și apoi a încercat să scape de corpul acesteia într-o valiză riscă închisoarea pe viață după ce a fost găsit vinovat. Evil Aminan Rahman a strangulat-o pe Suma Begum într-un apartament din estul Londrei în noaptea de 29 aprilie Crima îngrozitoare a fost înfăptuită în fața celor doi copii ai lor, precum și a amantului lui Suma, care se afla într-o convorbire online cu ea în acel moment.

Un bărbat și-a ucis soția și a aruncat cadavrul acesteia în râu, într-o valiză

În încercarea de a-și acoperi urmele, Rahman a îndesat apoi cadavrul tinerei de 24 de ani într-o valiză care a fost aruncată în râul Lea – un afluent al Tamisei. Valiza în care se aflau rămășițele lui Suma a fost descoperită 10 zile mai târziu pe malul râului.

Rahman a fost condamnat miercuri, după ce la proces au fost ascultate detaliile tulburătoare ale uciderii lui Suma. Amantul acesteia, Shahin Miah, în vârstă de 24 de ani, a reușit să înregistreze evenimentele traumatizante care au dus la moartea ei, înainte de a le preda poliției.

Femeia se căsătorise cu ucigașul ei într-o ceremonie aranjată prin telefon

Miah, cu inima frântă, a plâns în fața instanței în timp ce descria o convorbire cu Rahman în care acesta o amenința cu moartea pe iubita sa, care se afla pe pat în fundal. La momentul respectiv, Miah locuia în Emiratele Arabe Unite. Vorbind prin intermediul unui interpret, el a declarat: „Ea a vrut să fugă, iar el a apucat-o de gât”. S-au auzit „trei țipete” înainte ca înregistrarea video să se blocheze și nu s-a mai putut vedea nimic după atacul inițial al lui Rahman.

Într-un al doilea apel video efectuat de Rahman în acea noapte, inculpatul i-a spus lui Miah: „Uite, am ucis-o (n.r. pe Suma) și acum pregătește-te”. „Am văzut că din gura lui Suma ieșea spumă, iar el mi-a arătat înregistrarea video și mă înjura.”, a mărturisit Miah, citat de The Mirror.

Suma și Miah s-au cunoscut prin intermediul aplicației TikTok în 2021 – la aproximativ un an după ce ea s-a mutat cu inculpatul, în urma unei ceremonii aranjate prin telefon în 2019. Instanța a auzit cum Suma a fost nefericită în căsnicia sa și și-a exprimat dorința de a-l părăsi pe Rahman.

Rahman a negat crima și agresarea soției prin bătaie, dar a pledat vinovat pentru împiedicarea îngropării legale și decente a corpului acesteia. În urma unui proces care a durat o lună, un juriu a deliberat timp de patru ore și 27 de minute pentru a-l găsi pe Rahman vinovat de toate acuzațiile aduse împotriva sa. El a fost arestat și urmează să fie condamnat de un judecător pe 31 iulie.

Comentarii
  • Cum se face ca acești magistrați lucrează foarte rapid, la noi ar fi durat vreo trei ani cercetarea penală, sunt ai noștri niște putori ordinare? Ori ăștia lucrează fără răspundere. Adevărul e unul singur, procurori puturoși și implicit bandiți, am exemplu pentru această acuzație, prim procurorul de la parchetul Raducaneni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *