Prima pagină » National » Un bărbat și-a ucis soția, apoi și-a luat viața. Cei doi copii au asistat la scenele șocante
Un bărbat și-a ucis soția, apoi și-a luat viața. Cei doi copii au asistat la scenele șocante

Un bărbat și-a ucis soția, apoi și-a luat viața. Cei doi copii au asistat la scenele șocante

19 dec. 2022, 19:01,
în National

Un evemiment șocant a avut loc într-o localitate din județul Brăila. Din primele informații, se pare că un bărbat de 47 de ani și-a ucis soția și apoi a decis să își pună capăt zilelor.

Din păcate, scenele de coșmar s-ar fi petrecut de față cu cei doi copii ai familiei. Evenimentul a avut loc duminică seară, la ora 20.45, conform anchetatorilor. Se pare că un băiat de 14 ani a cerut ajutorul autorităților și a anunțat că mama lui, în vârstă de 43 de ani, a fost înjunghiată.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje, iar femeia a fost găsită cu răni adânci în piept. Medicii au încercat să o resusciteze, dar nu au reușit să îi salveze viața.

Bărbatul nu era în casă la sosirea polițiștilor și a medicilor, moment în care echipele de intervenție au început să-l caute prin toată gospodăria. În timpul căutărilor, autoritățile l-au găsit fără suflare într-o magazie, unde și-a pus capăt zilelor.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul era extrem de gelos, iar conflictul sângeros a pornit de la o ceartă cu soția. Urmează să se stabilească și ce se va întâmpla cu cei doi copii minori ai familiei.

Un cadavru carbonizat a fost găsit pe câmp în Domnești

Astăzi a fost făcută o descoperire șocantă în câmpul din apropierea localității Domnești. Din primele informații, se pare că a fost găsit un cadavru carbonizat. Persoana arsă a fost desoperită de un bărbat care a alertat autoritățile

„La fața locului s-au deplasat în cel mai scurt timp polițiștii orașului Bragadiru, pentru cercetări.

De asemenea, la fața locului se deplasează criminaliști si polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, împreună cu procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov”, transmite Poliția Ilfov.

La fața locului s-au deplasat polițiștii criminaliștii, un procuror care se va ocupa de acest caz, dar și cei de la serviciul de medicină legală care urmează să ridice trupul neînsuflețit al bărbatului și îl vor transporta către sediul serviciului de medicină legală.

Autoritățiile au transmis că victima este un bărbat care păzea una dintre clădirile aflate în construcția în apropierea localității Domnești. Urmează ca anchetatorii să stabilească dacă barbatul s-a sinucis sau a fost victima unei crime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *