Prima pagină » Local » Un bărbat și-a pierdut viața, după ce s-a răsturnat cu un tractor într-o prăpastie – FOTO

Un bărbat și-a pierdut viața, după ce s-a răsturnat cu un tractor într-o prăpastie – FOTO

07 iul. 2024, 14:57, 1 ,
în Local

În urmă cu puțin timp, un accident s-a produs în zona Mălăești, comuna Gropnița. Din primele informații deținute de reporterii BZI Iași, un bărbat și-a dat ultima suflare după ce s-a răsturnat cu tractorul.

UPDATE: În urma impactului, victima a prezentat leziuni incompatibile cu viața.

„Astăzi, 07 Iulie a.c., în jurul orei 13:42, polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Hârlau, au fost sesizați despre faptul că un tractor agricol s-a răsturnat în extravilanul satului Mălăeşti, comuna Gropnița.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 62 de ani, din com. Gropnița, în timp ce conducea un tractor agricol, într-o zonă abruptă, cu diferențe de nivel, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat. 

În urma impactului, bărbatul a suferit leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decesul de către personalul medical sosit la fața locului.

În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru clarificarea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

UPDATE: Victima a fost preluată de echipajele medicale.

„Victima a fost preluată de către echipajele de cercetare sosite la locul solicitării.”, au transmis autoritățile.

Știre inițială:

Acesta a fost căutat cu elicopterul, iar decesul a fost constatat de ambulanța sosită la fața locului.

„O ambulanță și elicopterul au căutat un bărbat răsturnat cu ATV-ul în zona Mălăești, comuna Gropnița. L- au găsit decedat. Acum așteptăm poliția.”, a transmis șefa UPU SMURD Iași, prof. dr. Diana Cimpoeșu.

Victima este un bărbat în vârstă de 61 de ani. Acesta a fost găsit decedat într-o prăpastie adâncă de aproximativ 50 de metri.

Cel care a apelat numărul de urgență este un paznic, apicultor, care a declarat orientativ, că evenimentul este pe raza satului Mălăești, comuna Gropnița.

„Apel 112, bărbat căzut într-o prăpastie cu ATV-ul, acesta este inconştient. La locul solicitării s-au deplasat două autospeciale de intervenție cu modul de acordarea primului ajutor, o autospecială de descarcerare, o autospecială cu echipajul de salvare la înălțime, o ambulanță cu medic de la SAJ Iași și elicopterul SMURD pentru căutarea persoanei.

Apelantul, paznic, apicultor, orientativ a declarat că evenimentul este pe raza satului Mălăieşti, comuna Gropnița.

Victima, bărbat, în vârstă de 61 de ani a fost găsită, decedată, într-o vale, prăpastie cu adâncimea de aproximativ 50 de metri. Victima se află la jumătatea prăpastiei”, au transmis autoritățile.

Comentarii
  • Bravo lui ! , să ia exemplu de la el toți demenții care distrug natura și ecosistemul cu ATV uri, motociclete și alte rahaturi prin păduri , pășuni și poieni !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`