Prima pagină » Actualitate » Un bărbat și-a înjunghiat părinții și a sărit cu toporul la polițiști. Agenții l-au împușcat
Un bărbat și-a înjunghiat părinții și a sărit cu toporul la polițiști. Agenții l-au împușcat

Un bărbat și-a înjunghiat părinții și a sărit cu toporul la polițiști. Agenții l-au împușcat

23 nov. 2022, 23:40,
în Actualitate

Scene de groază în Vaslui, miercuri seară! Un bărbat și-a înjunghiat părinții, iar apoi a amenințat cu un topor polițiștii care au intervenit. Agenții l-au împușcat, iar toate cele trei victime au ajuns la spital.

În jurul orei 21:40, Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată de către un asistent medical cu privire la faptul că, în urma unei intervenții în localitatea Protopopești, comuna Tăcuta, Județul Vaslui, au fost depistate 2 persoane ce prezintă plăgi înjunghiate și un bărbat ce se manifesta agresiv.

Polițiștii au descoperit două persoane inconștiente, înjunghiate

Patrula de ordine publică deplasată în temeiul sesizării a identificat un bărbat în vârstă de 33 de ani, fiul celor două persoane depistate în vârstă de 64, respectiv 58 de ani, care manifesta un comportament agresiv și a amenințat membrii patrulei de intervenție cu un topor.

„La Protopopesti, comuna Tăcuta, solicitare pentru un bărbat de 33 de ani agitat. A fost trimisă o ambulanță B2. Echipajul a observat comportamentul agresiv și au evitat intrarea în locuință, solicitând poliția. Când a intrat în casă poliția a descoperit mama și tatăl agresorului înjunghiați pe pat, inconștienți. Au fost trimise în sprijin două echipaje cu medic de la SMURD și SAJ. Între timp agresorul s-a împușcat în condiții încă neprecizat.  Echipajele sunt încă la fața locului. Acțiunea este în dinamică”, transmite ziaruldevaslui.ro.

În cauză au fost efectuate mai multe focuri de armă, de avertisment, în plan vertical cu pistolul din dotare, ulterior fiind efectuate focuri de armă spre zona picioarelor, respectiv a abdomenului bărbatului.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă complexă de cercetare și un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, pentru a stabili împrejurările faptelor sesizate și dispunerea măsurilor legale.

Un tânăr, în vârstă de 29 de ani, a fost înjunghiat mortal în scara unui bloc

O tragedie a avut loc în municipiul Huși pe 17 septembrie. Un tânăr, în vârstă de 29 de ani, a fost înjunghiat mortal în scara unui bloc. Victima a fost găsită inconștientă, iar oamenii legii au deschis deja o anchetă pentru a găsi făptașul care a comis crima.

Victima, în vârstă de 29 de ani, a fost găsită inconștientă în scara unui bloc din municipiul Huși. Imediat ce bărbatul a fost descoperit, s-a dat și apelul la 112, pentru solicitarea ajutorului de specialitate.

Tânărul a fost transportat la Spitalul Municipal Huși, pentru mai multe îngrijiri medicale de specialitate, însă din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru viața acestuia, fiindu-i astfel declarat decesul.

De asemenea, cercetările au fost preluate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, iar în prezent, două persoane ar fi suspecte în acest caz, respectiv un bărbat de 30 de ani și altul de 31 de ani, ambii fiind acum în arestul autorităților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *