Prima pagină » International » Un bărbat şi-a împuşcat soţia, în Texas. Glonţul a ricoşat şi l-a lovit pe individ în picior

Un bărbat şi-a împuşcat soţia, în Texas. Glonţul a ricoşat şi l-a lovit pe individ în picior

02 aug. 2022, 11:18,
în International

Întâmplare reprobabilă în Texas. Un bărbat care şi-a împuşcat soţia a avut parte de-un final de-a dreptul karmic. După ce a tras cu arma spre gâtul ei, glonţul a ricoşat şi l-a lovit pe agresor în picior.

A ajuns la spital, iar în urma unor complicaţii bărbatul a decedat la scurt timp. Oamenii legii au deschis o anchetă.

Final karmic pentru un individ din Texas. Un bărbat şi-a împuşcat soţia şi a decedat la scurt timp

O femeie din Dallas a fost împuşcată în gât de propriul soţ. Glonţul a ieşit şi l-a lovit pe bărbat în picior, conform poliţiei. Întâmplarea nefericită a avut loc sâmbăta, 30 iulie 2022.

Poliția din Dallas, care a fost sesizată despre o împușcătură într-un bloc de apartamente, s-a deplasat la faţa locului unde a găsit „o cantitate mare de sânge și o urmă de sânge în fața unui apartament”, au spus aceștia într-un comunicat.

„Pe 30 iulie 2022, aproximativ la ora 11:39, poliția din Dallas a răspuns la un apel de împușcătură în blocul 2200 al districtului medical.

Când au sosit ofițerii, au putut vedea o cantitate mare de sânge și o urmă de sânge în fața unui apartament. În interiorul apartamentului nu se afla nimeni.

În același timp, la un spital din apropiere a venit un apel precum că un bărbat și o femeie au fost găsiți afară, într-un vehicul, cu plăgi împușcate.

Ancheta preliminară a stabilit faptul că la apartament, bărbatul, Byron Redmon, 26 de ani, a împușcat victimă în gât în ​​timpul unui scandal domestic. Glonțul a ieșit apoi și l-a lovit pe Redmon în picior. Redmon a murit la spital.

Ancheta este în desfășurare și dosarul este documentat sub numărul dosar 137373-2022”, au transmis autorităţile din Dallas.

Poliţiştii din Dallas nu au găsit victimele în apartament

Nimeni nu se afla în apartament când ofițerii au sosit în jurul orei 11:40, ora locală (12:40 p.m. ET), a declarat Departamentul de Poliție din Dallas.

Poliția a primit ulterior un apel de la un spital din apropiere, unde a fost comunicat faptul că un bărbat și o femeie au fost găsiți afară cu răni, a spus poliția. Cuplul se afla într-o mașină în fața unităţii medicale.

Anchetatorii cred că bărbatul, Byron Redmon, în vârstă de 26 de ani, a împușcat femeia în gât, dar „glonțul a ieșit apoi și l-a lovit pe Redmon în picior”.

Redmon a murit la spital. Starea femeii, care nu a fost identificată, este necunoscută.

Poliția a spus că ancheta continuă.

Cazurile de violență domestică, la ordinea zilei în România

Din păcate, România ocupă un loc pe podiumul violenţei domestice. Cazurile de agresiune în familie cresc pe zi ce trece, iar autorităţile nu fac nimic pentru a stopa acest fenomen.

La începutul lunii februarie, pe fondul geloziei, un bărbat şi-a ucis soţia cu mai multe lovituri de cuţit. Crima a avut loc în Giurgiu, iar victima şi-a găsit sfârşitul la vârsta de doar 35 de ani. Momentul de furie a izbucnit imediat după ce femeia l-a anunţat pe partener ca nu mai doreşte să trăiască alături de el.

La polul opus se afla cazul unei femei din Târgu Neamţ care a fost umilită în repetate rânduri de soţul sau poliţist. Aceasta nu a mai suportat loviturile şi jignirile frecvente şi l-a înjunghiat pe individ de mai multe ori. La curt timp după ce şi-a dat seama ce-a făcut, a sunat la 112.

Din nefericire, în țara noastră și nu numai, autoritățile sunt alertate cu privire la cazuri precum cel al bărbatului care și-a împușcat soția.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`