Prima pagină » Radio » Actualitate » Un bărbat și-a găsit soția, la 30 de ani de când a dispărut. Unde era și ce s-a întâmplat cu ea în acest timp

Un bărbat și-a găsit soția, la 30 de ani de când a dispărut. Unde era și ce s-a întâmplat cu ea în acest timp

22 sept. 2023, 14:13,
BZI.ro, în Radio

Un bărbat și-a găsit soția, pe care o credea moartă, la mai bine de 30 de ani de când a dispărut fără urmă în 1992. Chiar dacă soțul îndurerat a căutat-o neîncetat, în cele din urmă poliția a declarat-o oficial decedată. Femeia, care suferă de demență, a fost descoperită într-un azil din Puerto Rico, identitatea ei fiind confirmată cu un test ADN.

Patricia Kopta, o femeie din Pennsylvania, a dispărut cu 31 de ani în urmă, cazul ei rămânând neelucidat de autorități. Cu toate că soțul ei a căutat-o neîncetat, în cele din urmă poliția a declarat-o moartă din punct de vedere legal. Recent, aceasta a fost găsită locuind într-un azil de bătrâni din Puerto Rico.

Un bărbat și-a găsit soția, la 30 de ani de când a dispărut

Într-o poveste incredibilă și emoționantă, un bărbat și-a regăsit soția la mai bine de 30 de ani de la dispariția acesteia. Patricia Kopta, aflată inițial în grija autorităților, locuiește acum pe o insulă din Caraibe. În anul 1992, Patricia Kopta a dispărut fără urmă, lăsând în urmă un soț îndurerat și fără răspunsuri. Bărbatul a căutat-o neîncetat, încercând să afle ce s-a întâmplat cu partenera sa de viață.

Cu toate acestea, eforturile sale au fost în zadar, iar Patricia a fost declarată oficial moartă. După ce a fost văzută pentru ultima dată în Pittsburgh, Pennsylvania, în 1992, femeia a dispărut fără urmă. Polițiștii au investigat cazul timp îndelungat, dar niciun indiciu nu i-a condus pe aceștia către femeie. Cu trecerea timpului, autoritățile au fost nevoite să o declare oficial decesul.

Patricia Kopta, care a lăsat în urmă un soț și alte rude, a rătăcit prin Puerto Rico pentru o vreme. La un moment dat, aceasta a fost dusă la un azil în 1999, ca persoană aflată în nevoie. Patricia, cunoscută cândva ca predicator de stradă în orașul ei natal, nu a dezvăluit detalii despre trecutul ei. Cu toate acestea, ea a început să povestească despre ea și familie pe măsură ce suferea progresiv de demență.

Patricia Kopta a ajuns pe o insulă din Caraibe cu un vas de croazieră

După atâția ani de căutări zadarnice, bărbatul s-a resemnat cu ideea că soția sa a dispărut pentru totdeauna. Însă, destinul avea să le rezerve o surpriză incredibilă. Patricia Kopta a început să împărtășească angajaților azilului detalii despre viața sa, dezvăluind că a călătorit cu un vas de croazieră în jurul Europei și că, ulterior, a ajuns să trăiască pe o insulă din Caraibe.

Reprezentanții centrului au alertat imediat autoritățile, iar acestea au descoperit că Patricia Kopta trăia în Puerto Rico, fiind văzută de mai multe ori în jurul capitalei San Juan. Bărbatul a fost șocat să afle că soția sa, pe care a crezut-o moartă timp de 30 de ani, era în viață și trăia într-un loc exotic.

Și familia femeii a avut parte de un șoc similar atunci când a aflat vestea că Patricia este în viață. Sora acesteia a mărturisit că Patricia a mai fost în Puerto Rico înainte, dar nimeni nu a bănuit că s-a stabilit acolo. Această poveste tulburătoare nu face decât să dovedească faptul că lumea este plină de surprize și că nu trebuie să ne pierdem speranța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *