Prima pagină » International » Un bărbat şi-a aruncat prietena de la etaj pe motiv că îl înşela! Femeia a murit

Un bărbat şi-a aruncat prietena de la etaj pe motiv că îl înşela! Femeia a murit

10 nov. 2020, 13:20,
în International

Danielle Marrano, în vârstă de 37 de ani, a murit pe 26 octombrie după ce polițiștii și-au găsit corpul la baza clădirii sale de apartamente de pe Ocean Promenade din Rockaway Park, Queens. Iubitul ei Shmuel Levine, în vârstă de 34 de ani, a fost arestat la câteva ore dupăși a mărturisit că a ucis-o în timpul unei dispute. El le-a spus polițiștilor că „s-au certat despre cum mă înșela” și a încercat să-i ia telefonul mobil pentru a căuta dovezi.  Poliția a spus că a bătut-o și a înecat-o și a tras-o de păr înainte de a-i arunca șase etaje din clădirea ei la pământ

Polițiștii au crezut inițial că Marrano s-a sinucis sărind din apartament. Autoritățile au spus că unele dintre rănile ei nu sunt în concordanță cu o cădere Levine a fost pus sub acuzare pentru o acuzație de crimă de gradul doi de către un juriu și este reținut fără dreptul la cauțiune. El se confruntă cu, de la 25 de ani de închisoare la închisoare pe viață

Un iubit şi-a ucis iubita după ce credea că aceasta îl înşela

Un iubit din New York a fost pus sub acuzare pentru crimă pentru presupusa bătaie și sufocare a iubitei sale. Acesta şi-a bătut şi strangulat iubita înainte de a o arunca din apartamentul ei de la etajul al șaselea. Motivul pentru care bărbatul a recurs la gest este acela ca că el credea că o înșală.

Danielle Marrano, în vârstă de 37 de ani, a murit luni trecută, după ce polițiștii au găsit corpul la baza clădirii sale de apartamente de pe Ocean Promenade din Rockaway Park din Queens. Iubitul ei, Shmuel Levine, în vârstă de 34 de ani, a fost arestat la câteva ore după ce tânăra a murit și a mărturisit că a ucis-o în timpul unei lupte fizice când a încercat să-i ia telefonul pentru a căuta dovezi despre o aventură.

Autoritățile au crezut inițial că tehnicianul dentar s-a sinucis sărind de la geam Totuşi, anchetatorii au observat ulterior faptul că rănile ei nu erau în concordanță cu o cădere.

Femeia a murit la şase ore de la cădere

Poliția a fost chemată la complexul de apartamente din Queens la aproximativ 14:40, pe 26 octombrie, pentru a-l descoperi pe Marrano situată la mai multe etaje sub fereastra apartamentului ei, cu răni mortale după o aparentă tentativă de sinucidere.

A fost dusă de urgență la spital, unde a murit șase ore mai târziu.

Ancheta s-a deschist atunci când medicii din spital au contactat polițiștii pentru a-i informa că unele dintre rănile ei au fost incompatibile cu o cădere. Apoi, Levine ar fi mărturisit polițiștilor că și-a ucis iubita într-o luptă pe telefonul ei mobil.

„I-am spus că nu mai pot suporta. A recunoscut că m-a înşelat şi apoi i-am spus: Pot să văd telefonul? Nu mi l-a dat, aşa că am încercat să iau telefonul cu forţa şi am început să ne luptăm. Mi-am pus mâinile în jurul ei pentru că voiam să iau telefonul. Mă luptam cu ea pentru treaba asta, mă lovea cu piciorul. Nu a fost intenţia mea să o sufoc, voiam doar telefonul. I-am apucat părul pentru că eram disperat.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *