Prima pagină » International » Un bărbat se crede vampir și consumă sânge uman! De unde face rost de sânge

Un bărbat se crede vampir și consumă sânge uman! De unde face rost de sânge

16 oct. 2024, 11:27,
Cătălina IURAȘCU în International

Un bărbat se identifică ca vampir și consumă sânge uman! Deși consumă sânge, el afirmă că este o „practică sacră” și a avertizat că oamenii nu ar trebui să creadă tot ce aud despre nemurire, piele palidă și frica de usturoi.

Bărbatul tatuat, care se autoproclamă vampir și consumă sânge, clarifică ce înseamnă cu adevărat să fii o ființă a nopții, dar și stereotipurile greșite care sunt răspândite în filme și cărți.

Un bărbat se identifică ca vampir și consumă sânge uman

Valentin Miguel este un artist tatuator de 27 de ani și se identifică drept vampir. Acesta participă la petreceri tematice cu persoane care, la fel ca el, se consideră mitologice.

„Sunt sanguin, ceea ce înseamnă că particip la consumul de sânge. Voi spune asta: este ceva sacru, prețuit de cineva cu care am o legătură nu doar la nivel fizic, ci și emoțional și spiritual. Nu am nevoie de el pentru a supraviețui, ca unele persoane, știi, ca vampirul stereotipic din filme care trebuie să consume sânge. Am reușit să integrez procesul de hrănire mai mult prin energie decât prin consumul fizic de sânge. Nu mă ard la soare. Nu este o practică care să fie realizată fără o pregătire și o atenție extremă”, a declarat Miguel Valentin.

El a promis că modul său de a obține sânge nu are nimic de-a face cu imaginea sângeroasă din filmele de groază care descriu vampirismul.

„Nu mușc oamenii. Cred că există metode mai curate de a obține sânge de la ei”, a spus el.

Valentin a clarificat și alte concepții greșite pe care oamenii le au despre vampiri din cărți, filme și emisiuni TV. De fapt, multe dintre lucrurile de care vampirii se presupune că se tem nu se aplică lui.

„Nu strălucesc la soare. Nu mă arde. Nu cred că sunt nemuritor sau că voi trăi o mie de ani. Nu mă ard la soare. Sunt portorican, sunt caribian, știi ce vreau să spun? Mă bronzez”, a spus el.

El a adăugat că, în ceea ce privește gastronomie, mesele sale nu își pierd din aromă.

„Îmi place usturoiul în mâncare,” a spus el. „Nu am nicio aversiune față de asta.”

Valentin a menționat că apreciază crucifixele și bisericile, deși nu se identifică cu vreo religie organizată. Valentin a spus că tendințele lui vampirice se concentrează pe manipularea energiei, precum și pe consumul de sânge.

„Dacă schimb energie cu cineva, există un scop specific în spatele acesteia și amândoi înțelegem asta. Avem un scop comun, sau, dacă e vorba de un grup, este un concept de împărtășire a energiei, iar noi știm unde este direcționată energia noastră”, a spus el.

Valentin a avut întotdeauna un simț artistic, creând tablouri din sânge, fie folosind propriul său sânge, fie amestecându-l cu sângele altcuiva.

„Generații întregi vor vorbi despre unele dintre lucrurile pe care le-am făcut. Arta mea călătorește prin lume, în întreaga lume. În principal, folosesc propriul meu sânge. Sunt vampirul care dă sânge,” a spus el, chicotind.

Uneori, lucrează la lucrări comandate, clientul cerând să aibă sângele lor amestecat cu al lui ca parte a procesului de pictură.

„Este întotdeauna consensual, este întotdeauna sigur. Sunt artist tatuator format de 27 de ani. În fiecare an, trebuie să îmi reînnoiesc licența de sănătate și să îmi reînnoiesc certificatul pentru patogenii transmiși prin sânge. Întotdeauna mă mențin la curent cu cele mai recente protocoale pentru astfel de lucruri”, a spus Valentin.

Valentin a spus că mersul la petreceri cu tematică vampirică i-a trezit o altă latură

„Am fost la acest eveniment, care era în principal pentru persoane de culoare și latine. Oamenii erau fie îmbrăcați ca vampiri gotici victorieni, fie ca vampiri războinici în stil Blade. Și am fost pur și simplu uimit. N-am mai văzut niciodată așa ceva. Plus, femeile erau la fel. Fie erau în rochii de bal victoriene, fie în ținute sexy. A existat foarte multă poezie erotică. A fost un întreg spectru de subiecte în poezie”, a povestit tatuatorul.

Valentin a fost, de asemenea, impresionat de atmosfera sigură, pe lângă incluzivitate.

„Femeile erau practic pe jumătate îmbrăcate și nu era deloc acel comportament lipsit de respect, atingându-le posteriorul sau lucruri de genul acesta. Ele se plimbau cu o încredere totală, iar bărbații aveau o etichetă sau o atitudine cavalerească. Am fost introdus în multe genuri noi de muzică și dans. Așa că am participat la câteva dintre aceste evenimente și m-am trezit din nou”, a împărtășit el.

Valentin conduce Hell’s Gate Halo, care găzduiește Vampyre Symposium și slamuri de poezie. Aceste evenimente sunt deschise tuturor celor care se identifică ca sau cu creaturi mitice, de la vampiri la vrăjitoare. El a spus că singurele restricții pe care le impune la lecturi sunt un cronometru de trei minute și faptul că trebuie să fie conținut original.

„Nu impun o limită asupra tipului de poezie pe care trebuie să o citești. Poți citi ce vrei. A existat foarte multă poezie erotică. A fost un întreg spectru de subiecte în poezie”, a adăugat Valentin.

Totuși, într-o ocazie, cineva a încercat să strice petrecerea, dar nu a reușit.

„Generații întregi vor vorbi despre unele dintre lucrurile pe care le-am făcut. Arta mea călătorește prin lume, în întreaga lume”, a precizat acesta.

Bărbatul care se identifică vampir consumă sânge uman, pe care îl mai utilizează și în picturi pe care le vinde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
16 octombrie 2024
16 octombrie 2024