Prima pagină » National » Un bărbat s-a urcat pe o garnitură de metrou la Piaţa Victoriei şi a vrut să pulverizeze substanţe dintr-un extinctor
Un bărbat s-a urcat pe o garnitură de metrou la Piaţa Victoriei şi a vrut să pulverizeze substanţe dintr-un extinctor

Un bărbat s-a urcat pe o garnitură de metrou la Piaţa Victoriei şi a vrut să pulverizeze substanţe dintr-un extinctor

08 aug. 2024, 23:23,
în National

Un bărbat s-a urcat, joi seară, pe o garnitură de metrou la Piaţa Victoriei şi a vrut să pulverizeze substanţe dintr-un extinctor. Un poliţist a urcat şi a reuşit să-l coboare, în aplauzele călătorilor. Un alt bărbat a pulverizat astfel de substanţe într-o garnitură în staţia Piaţa Romană, călătorii fiind debarcaţi.

Doi bărbați au provocat oprirea garniturilor de metrou, pe magistrala M2, joi seara, după ce unul dintre ei a folosit extinctorul în metrou, la Piața Romană, iar celălalt a urcat pe metrou, cu o scară, la Piața Victoriei.

Unul s-a urcat pe metrou, altul a pulverizat substanțe dintr-un extinctor într-un metrou

Individul care a reușit să urce pe metrou a opus rezistență în momentul în care unpolițist a urcat după el și a ăncercat să îl dea jos. Imaginile surprinse de martori arată cum cei doi se îmbrâncesc câteva zeci de secunde până când scandalagiul este în cele din urmă împins de pe tren în brațele agenților de pe peron.

„Circulația trenurilor de metrou s-a desfășurat cu dificultate pe Magistrala 2, în intervalul 21:00-21:30, din cauza unor persoane care au tulburat liniștea publică. Unul dintre aceștia a urcat la Piața Victoriei pe un tren aflat în staționare pentru a împrăștia substanțe dintr-un extinctor.”

Cealaltă persoană a pulverizat substanțe dintr-un extinctor într-un tren aflat în stația Piața Romană. Călătorii aflați în trenul din Piața Romană au fost debarcați în siguranța. Aceștia și-au continuat călătoria cu un tren garat la cealaltă linie.

Ambele persoane au fost reținute

Ambele persoane au fost reținute, urmând a fi luate măsuri conform legii.

„Circulația trenurilor de metrou a fost reluată în condiții normale”, a transmis Metrorex, joi seara.

„La data de 8 august 2024, în jurul orei 21.20, polițiștii din cadrul Biroului de Poliție pentru Transportul Public au intervenit într-o situație în care un bărbat, în vârstă de 39 de ani s-a urcat cu o scară pe garnituta de metrou la magistrala M2 – stația Victoriei. A fost dat jos de polițiști, fără a suferi vreo vătămare, urmând a fi condus la o unitate medicală de specialitate”, a transmis Poliția.

@deni_barbu #bucuresti #metrorex #fy #viral ♬ sunet original – Deni Barbu

@deni_barbu #bucuresti #fy #viral #fyp ♬ sunet original – Deni Barbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *