Prima pagină » Local » Un bărbat care stătea pe marginea unui balcon a pus pe jar pompierii din Iași! Mai multe echipaje au pornit o misiune de salvare contraconometru: era la etajul 2 – EXCLUSIV, FOTO, UPDATE

Un bărbat care stătea pe marginea unui balcon a pus pe jar pompierii din Iași! Mai multe echipaje au pornit o misiune de salvare contraconometru: era la etajul 2 – EXCLUSIV, FOTO, UPDATE

09 iun. 2022, 18:41,
BZI.ro, în Local

În urmă cu puțin timp, o persoană s-a urcat pe o balustradă la etajul doi al unui bloc, în municipiul Iasi, pe strada Costache Negri. Din primele informații deținute de reporterii BZI, se pare că este vorba despre un bărbat în vârstă de 50 de ani.

UPDATE: Bărbatul are istoric de probleme psihice, deoarece a mai fost internat la Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași. Se pare că acesta a venit în Iași din Târgu Mureș pentru a munci. A reușit să își găsească loc de muncă, de unde a primit în chirie și apartamentul de la balustrada căruia a amenințat că se aruncă. Ulterior, firma pentru care lucra s-a închis, iar bărbatul și-a pierdut locul de muncă, motiv pentru care a intrat în depresie.

La fața locului s-au deplasat un echipaj de interventie cu perna pneumatică, o autoplatfotmă de salvare de la înălțimi, un echipaj de descarcerare și un echipaj de prim ajutor calificat. Persoana a fost preluată de către echipajele poliției.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *