Prima pagină » National » Un bărbat s-a sinucis de teamă să nu se infecteze cu COVID-19. Ce a scris în biletul de adio este cutremurător

Un bărbat s-a sinucis de teamă să nu se infecteze cu COVID-19. Ce a scris în biletul de adio este cutremurător

08 sept. 2020, 14:02,
BZI.ro, în National

Caz şocant în judeţul Dâmboviţa. Un bărbat s-a sinucis de teamă să nu se infecteze cu COVID-19. Acesta a lăsat un bilet de adio prin care îşi justifică fapta sa. Rudele bărbatului sunt şocate din cauza gestului extrem la care a recurs acesta.

Din primele informaţii, se pare că bărbatul de 61 de ani lucra la o fabrică unde s-au înregistrat mai multe cazuri de infectare cu noul coronavirus. În ultima vreme, el era tot mai abătut. Gândurile negre au început să apară şi, într-un final, a decis să-şi pună capăt zilelor de teamă să nu se infecteze cu coronavirus.

Un bărbat s-a sinucis de teamă să nu se infecteze cu COVID-19. Ce a scris în biletul de adio este cutremurător

Înainte de a face acest gest extrem bărbatul a lăsat un bilet de adio în care i-a mărturisit soţiei că a recurs la această faptă din cauza fricii şi a rugat-o să aibă grijă de sănătatea ei şi a celor dragi.

”A găsit un bilet pe masă, acolo. El lucra cu sora sa la uzina şi îi spunea mereu ”sora mea, mi-e frică de Covidul ăsta, mi-e frică că mă îmbolnăvesc”. ”Hai, mă, că nu mori tu, mor aia bătrânii”, a mărturisit o vecină pentru stirileprotv.ro.

Fabrica la care lucra bărbatul a luat măsuri serioase împotriva răspândirii coronavirusului. Angajaţii intrau pe rând în tura şi erau supuşi unui triaj epidemiologic riguros. Toate spaţiile de lucru, vestiarele şi autobuzele pentru transportul muncitorilor erau în permanenţă dezinfectate.

Bărbatul nu ar fi avut motive de îngrijorare, însă apropiaţii cred că acesta suferea de o depresie.

O femeie vindecată de noul coronavirus şi-a pus capăt zilelor! I-a fost frică să nu îşi infecteze familia

O femeie vindecată de noul coronavirus şi-a pus capăt zilelor! I-a fost frică să nu îşi infecteze familia. În judeţul Botoşani, o femeie de 63 de ani, şi-a pus capăt zilelor, după ce a ieşit din spital, vindecată de COVID-19. Temerea ei a fost să nu îşi îmbolnăvească familia.

Femeia, în vârstă de 63 de ani a fost infectată cu noul coronavirus. Aceasta a fost spitalizată, a urmat un tratament, apoi a realizat încă două teste, care i-au ieşit negative, neexistând niciun risc pentru cei dragi. Însă, pe fondul unei stări despresive, femeia a decis că nu vrea să îşi îmbolnăvească familia şi s-a sinucis.

Cu toate acestea, încă de când se afla în spital, femeia era îngrijorată că va merge acasă şi familia ei se va îmbolnăvi. A existat o primă încercare de sinucidere, dar soţul a reuşit să o salveze în ultima clipă. Chiar dacă cei dragi se temeau pentru starea ei, nu au cerut ajutorul autorităţilor, având speranţa că nu trebuie să se îngrijoreze. Astfel, după doar câteva ore această a încercat din nou să-şi ia viaţa şi de data aceasta nu a mai putut fi salvată. A fost găsită spânzurata într-o anexă din spatele casei.

Din spusele specialiştilor, infecţia cu noul coronavirus nu are doar consecinţe fizice, ci şi psihice. Iar stresul, depresia sau izolarea sunt extrem de grave şi trebuie acordată o mai mare atenţie acestui lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *