Prima pagină » Actualitate » Un bărbat nervos că a pierdut la păcănele, a distrus 6 aparate din sala de joc a unui hotel de lux din Bucureşti
Un bărbat nervos că a pierdut la păcănele, a distrus 6 aparate din sala de joc a unui hotel de lux din Bucureşti

Un bărbat nervos că a pierdut la păcănele, a distrus 6 aparate din sala de joc a unui hotel de lux din Bucureşti

01 sept. 2022, 09:55,
BZI.ro, în Actualitate

Un bărbat disperat că a pierdut o mică avere la păcănele, a distrus șase aparate de tip „slot machine” într-o sală de jocuri de noroc și pariuri din Bucureşti. În acest caz, polițiștii au deschis o anchetă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Ghinionistul a fost filmat în timp ce distrugea aparatele de păcănele din sala de jocuri, cu un scaun.

Un bărbat a distrus 6 aparate de păcănele pentru că a pierdut jumătate de milion de euro

Pe imagini se poate observa cum bărbatul ce a pierdut la păcănele, ridică un scaun şi apoi începe să distrugă aparatele, pe rând. Precizăm că incidentul are loc în sala de jocuri a unui hotel de 5 stele din Bucureşti.

Polițiști ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 17 Poliție au fost sesizați, joi, 31 august, prin plângere penală, de către reprezentantul unei firme care are ca domeniu de activitate jocurile de noroc și pariuri, că un bărbat ar fi provocat distrugeri, la nivelul a şase aparate de tip „slot machine”.

Scandalul provocat de păgubit a avut loc într-un hotel de lux de 5 stele din București.

”Am pierdut un milion de euro la păcănele, case, hectare, m-au tâlhărit! Mi-au nenorocit familia!” a spus bărbatul, extrem de nervos.

În acest sens, polițiștii din cadrul Secției 17 l-au identificat pe suspect și au început investigațiile, cercetările fiind efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

De asemenea, o constănţeancă a solicitat emiterea unui ordin de protecţie împotriva fiului său, din cauza amenințărilor pe care le primea pentru că nu îi mai dădea bani pentru jocurile de noroc.

Doi tineri din Timiș au înscenat o tâlhărie pentru a-și putea recupera pierderile

Într-un context asemănător, amintim de cazul prezentat în edițiile trecute ale Cotidianului BZI, în care era relatată scena din noaptea de sâmbătă spre duminică, 8 mai, în care doi tineri au înscenat o tâlhărie pentru a-şi recupera banii pierduţi la aparatele electronice de jocuri de noroc. În acest sens, luni, 9 mai, biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Timiş a informat asupra faptului că poliţiştii din Făget au fost sesizaţi de către un angajat al unei săli de jocuri de noroc cu privire la faptul că o persoană mascată, înarmată cu un cuţit, a pătruns în incinta societăţii şi a sustras suma de 23.000 de lei.

În urma efectuării verificărilor necesare, poliţiştii au stabilit că, de fapt, nu este vorba de o tâlhărie, ci de infracţiunea de delapidare, fiind implicaţi patru bărbaţi.

Așadar, anchetatorii au scos la iveală faptul că doi tineri, de 23 de ani şi 28 de ani, au pierdut suma de 19.000 de lei, în cursul zilei de sâmbătă, la aparatele electronice de jocuri de noroc. După ce au pierdut banii la jocurile de noroc, cei doi bărbaţi au înscenat tâlhărirea unui tânăr de 20 de ani, angajat al societăţii şi de altfel, complicele lor.

„Astfel, noaptea, tinerii de 23 de ani şi de 28 de ani au mers după un alt bărbat de 37 de ani, în localitatea timişeană Bunea Mare, pe care l-au convins să fie el cel care intră mascat şi înarmat cu un cuţit în sala de jocuri, unde cel de 20 de ani îl aştepta cu 23.000 de lei şi 50 de euro, scoşi din seif”, precizează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Timiş.

Polițiștii au precizat că prejudiciul a fost recuperat parţial, respectiv suma de 14.356 de lei.

De această dată însă, un bărbat din București, disperat ca a pierdut o mică avere la păcănele, a distrus șase aparate de tip „slot machine” într-o sală de jocuri de noroc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *