Prima pagină » Actualitate » Un bărbat misterios a fost în casă la Andrei Versace! Pe podea au fost găsite pete de sânge!

Un bărbat misterios a fost în casă la Andrei Versace! Pe podea au fost găsite pete de sânge!

24 iul. 2024, 08:54,
în Actualitate

Influencerul Andrei Versace a avut parte de un sfârșit crunt, fiind găsit decedat în apartamentul în care locuia, dintr-un cartier rezidențial al sectorului 1 București. În ultima filmare făcută de influencer apare un bărbat misterios care a fost în casă la Andrei Versace, iar polițiștii au descoperit pete de sânge pe podea. Acele imagini dau naștere mai multor controverse.

Oamenii legii l-au găsit pe Andrei Versace decedat, după ce paznicul clădirii a alertat autoritățile pentru că se simțea un miros înțepător. Trupul său neînsuflețit nu prezenta urme de violență.

Un bărbat misterios a fost în casă la Andrei Versace!

Andrei Versace a fost descoperit mort în casă, după ce polițiștii au intrat în apartamentul în care el stătea în chirie. Paznicul clădirii a fost cel care a dat alerta, după ce a spus că se simte un miros înțepător venind din locuința influencerului. Când s-au deplasat la fața locului, a fost găsit fără viață. Trupul său neînsuflețit a zăcut pe podea aproximativ 7 zile, până când cineva a sesizat.

Ulterior, au ieșit la iveală și ultimele imagini postate de acesta în mediul online, care au stârnit numeroase controverse. Un bărbat misterios se afla în cameră cu el, în acel moment, așa cum se poate observa în videoclipul de mai sus. Chipul său se oglindește întâmplător în masa de sticlă, însă Andrei mută repede imaginea. Pe fundal se aud manele, iar la un moment dat vocea altei persoane. Ei bine, aceste detalii n-au făcut altceva decât să pornească o avalanșă de păreri pe internet.

„Eu nu cred că el a fost singur în acea cameră… Dumnezeu să-l ierte!” / „Nu a fost singur în casă. Se vede un bărbat în reflecția mesei” / „În ultimul său filmuleț, se vede că mai era cineva în cameră!” / „Farfurie, card, 10 lei rulați, zip îndoit la un capăt… oare gagiu’ care apare în filmare ce detalii ne poate oferi?”, au comentat internauții la postarea făcută pe contul lui Andrei Versace.

Se confrunta cu probleme serioase

Apropiații influencerului susțin că acesta suferea deoarece familia l-a neglijat.

„Condoleanțe familiei! Familiei care nu l-a căutat nici ea o săptămână cât a stat decedat în casă / „Suferea în ultima perioadă, familia l-a neglijat și interlopii îl terorizau…s-a închis în el foarte mult…asta e ultimul video primit de la el”, au scris internauții.

Se pare că influencerul se confrunta cu probleme serioase legate de alcool, dar și de substanțe interzise, așa cum povestea un prieten de-al său.

„Ceea ce vedeţi dumneavoastră pe Instagram era ca şi un pamflet, el nu mai avea bani mulţi. Începuse să bea două sticle de vodkă pe zi. Nu mai vorbea nimeni cu el, nici părinţii, nici frate-su. Mi-a spus că a făcut AVC. Eu nu cred că e AVC. Ori s-a sinucis, ori a fost omorât. Consuma în ultima vreme foarte multe substanţe, nu din acela interzise scumpe, ci mai ieftine pentru că halucina în ultima vreme. Spunea tâmpenii cum că se certa cu unul, un tip care a fost arestat de mai multe ori şi mai multe persoane din alte clanuri. Nu ştiu ce au avut de împărţit, că înainte erau prieteni”, a menționat un prieten al influencerului.

Acum, oamenii legii au deschis o anchetă amplă și vor stabili cu exactitate cum s-a produs nenorocirea, dar și care este adevărata cauză a morții, după ce un bărbat misterios a fost în casă la Andrei Versace.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *