Prima pagină » Stiri si curiozitati » Un bărbat își creștea fiica singur de când îl părăsise soția. Medicii nu au mai putut face nimic, iar copila a murit. Ce a urmat e de-a dreptul tulburător

Un bărbat își creștea fiica singur de când îl părăsise soția. Medicii nu au mai putut face nimic, iar copila a murit. Ce a urmat e de-a dreptul tulburător

16 nov. 2022, 10:44,
în Stiri si curiozitati

Un bărbat își creștea fiica singur de când îl părăsise soția. Ea era centrul universului lui. Era viața lui. Dar, într-o zi, fiica lui s-a îmbolnăvit. Boala ei era gravă și niciun medic nu a putut să o ajute să se vindece.

Bărbatul devenise posedat, făcea eforturi supraomenești, era în stare să meargă până în pânzele albe pentru ca fiica lui să se facă bine.

Prin ce chin a trecut sărmanul bărbat

Eforturile sale s-au dovedit inutile. Copila a murit. Tatăl ei nu a putut fi consolat. A devenit retras. Nu mai vorbea cu prietenii. Nimic nu-i mai putea reda pofta de viață.

Într-o noapte a avut un vis ciudat.

Se făcea că era în Rai și era martor la un fel de premiere. Mai mulți îngerași ce purtau haine albe se perindau prin fața lui. Fiecare îngeraș avea câte o lumânare aprinsă. La un moment dat, bărbatul a observat că unul dintre îngerași avea lumânarea stinsă. S-a uitat mai bine și a observat că fiica lui era acel îngeraș.

A fugit către ea, a luat-o în brațe și a mângâiat-o pe păr întrebând-o de ce lumânarea ei nu este aprinsă.
– Tati, ei mi-o aprind de fiecare dată, dar lacrimile tale o sting de fiecare dată.

Bărbatul s-a trezit și a înțeles lecția. Efectele au fost imediate. Într-o oră și-a trezit toți prietenii, le-a cerut iertare și le-a promis că-și va recăpăta pofta de viață. Doar nu o să stingă mereu lumânarea copilei lui.

Emoționant! A pierdut 7 sarcini și și-a îngropat un copil, dar astăzi trăiește bucuria vieții

Și-au dorit cu ardoare un copil și priveau cu durere în suflet cum alți părinți își duc copiii de mână la grădiniță. După nouă ani de chinuri, cei doi părinți își vor putea îndeplini dorința arzătoare, aceea de a-și duce copilul de mână la școală.

Noreean și Ger sunt doi soți greu încercați de viață. Cei soi și-au dorit mereu o familie numeroase, cu mulți copii care se le umple casa. Dar, această dorință s-a transformat într-un adevărat calvar pentru ei.

Când au aflat că Noreean a rămas pentru prima dată însărcinată, soții Thomposn nu își mai încăpeau în piele de fericire, așteptând cu nerăbdare să își strângă în brațe copilașul. Dar bucuria s-a transformat bruc într-o durere de nedescris în momentul în care femeia a pierdut sarcina. La fel s-a întâmplat și cu următoarele șase sarcini.

Noreen a rămas însărcinată pentru a opta oară, ea și soțul ei nu au avut curaj  să se bucure. Sarcina a decurs bine și pentru prima dată cei doi au reușit să își strângă în brațe copilașul mult dorit. Bucuria nu a ținut mult pentru că fetița născută a murit la scurt timp după ce a venit pe lume, lucru care i-a devastat pe soții Thompson.

După nouă ani de coșmar, 7 sarcini pierdute și o fetiță îngropată, Noreen a adus-o pe lume pe Elliana, o fetiță superbă care a împlinit recent 5 ani și care va începe în curând școala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *