Prima pagină » Local » Un bărbat în vârstă de 48 de ani din comuna Andrieșeni a ajuns pe mâna medicilor după ce a fost înjunghiat
Un bărbat în vârstă de 48 de ani din comuna Andrieșeni a ajuns pe mâna medicilor după ce a fost înjunghiat

Un bărbat în vârstă de 48 de ani din comuna Andrieșeni a ajuns pe mâna medicilor după ce a fost înjunghiat

16 dec. 2023, 10:50, 2 ,
BZI.ro, în Local

Un bărbat în vârstă de 48 de ani din Iași a fost înjunghiat.

În cursul nopții de astăzi, un bărbat din comuna Andrieșeni a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Acesta s-a prezentat cu o plagă prin înjunghiere în zona epigastrului în urma unei agresiuni.

Bărbatul se afla în stare de ebrietate.

„În timpul nopții a fost un bărbat de 48 de ani din Andrieșeni s-a prezentat la UPU. Acesta prezenta o plagă înjunghiată în zona epigastrului, lacerație hepatică, etilism acut. Acesta a fost transferat la  secția de Chirurgie II”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

Comentarii
  • Taranoii betivani, multi aciuati prin oras…la panarama lui Chirica.Sarbtarori crestine cu pseudo ordodocsii imbuibati de alcool, colinde la maxim, si prostie medievala. Oare avem un singur Drept in judetul acesta ca Bunul D-zeu sa crute cetatea?

  • La Andrieșeni e ca în codru, de mulți ani infractorii fac legea iar poliția se face că nu vede! Dacă cineva e agresat tot el este cel acuzat și anchetat. 😂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
13 iulie 2024
13 iulie 2024