Prima pagină » National » Un bărbat, în tranzit cu remorcă neînmatriculată. Polițiștii de frontieră l-au prins
Un bărbat, în tranzit cu remorcă neînmatriculată. Polițiștii de frontieră l-au prins

Un bărbat, în tranzit cu remorcă neînmatriculată. Polițiștii de frontieră l-au prins

24 iul. 2024, 09:40,
BZI.ro, în National

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galați – Rutier  efectuează cercetări privind un bărbat care s-a prezentat la trecerea frontierei conducând un ansamblu rutier format dintr-un autoturism și o remorcă neînmatriculată.

„În data de 23 iulie a.c., în jurul orei 14.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Galați – Rutier – I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a iesi din România, un bărbat, în vârstă de 37 de ani, cu dublă cetățenie, română și Republica Moldova, conducând un ansamblu rutier format dintr-un autoturism,  înmatriculat în Marea Britanie și o remorcă.

La controlul de frontieră, polițiștii de frontieră, au observat că remorca circulă fără a avea plăcuțe de înmatriculare, fapt pentru care au efectuat verificări specifice în urma cărora au constatat că aceasta este neînmatriculată.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tractare a unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, au menționat polițiștii de frontieră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *