Prima pagină » National » Un bărbat în sevraj internat la Spitalul de Urgență Brașov a căzut de la etaj. Pacientul a coborât pe cearșafuri pentru a își cumpăra alcool
Un bărbat în sevraj internat la Spitalul de Urgență Brașov a căzut de la etaj. Pacientul a coborât pe cearșafuri pentru a își cumpăra alcool

Un bărbat în sevraj internat la Spitalul de Urgență Brașov a căzut de la etaj. Pacientul a coborât pe cearșafuri pentru a își cumpăra alcool

11 nov. 2021, 15:00,
Roxana Butuc în National

Un pacient internat la Spitalul Județean de Urgență Brașov a căzut de la etaj, după ce a încercat să evadeze din unitate de medicală pe geam, pentru a merge la magazin să-și cumpere alcool.

Poliția a deschis un dosar penal de vătămare corporală din culpă, pe numele pacientului, un procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov preluând cazul.

Un pacient a încercat să iasă pe geamul spitalului unde era internat ca să-și cumpere alcool

Angajații Spitalului Județean de Urgență Brașov au sunat la poliție în cazul unui bărbat care s-a aruncat de la etajul unității medicale. Pacientul în vârstă de 49 de ani s-a internat în urmă cu câteva zile în spital. După o perioadă a început să intre în sevraj, cerând asistentelor permisia de a merge la magazin să-și cumpere alcool, însă acestea au refuzat categoric.

Având în vedere că nevoia era din ce în ce mai mare, a decis să facă o funie din cearșafuri pentru a se folosi de ea ca să coboare pe geamul spitalului și astfel să evadeze pentru câteva minute pentru a-și cumpăra băutură. În momentul în care a cesta a încercat să coboare cearșafuri, acesteau nu l-au susținut, bărbatul căzând în gol. A fost găsit de angajații spitalului care i-au acordat îngrijiri medicale dar în același timp au chemat și poliția care i-a deschis dosar penal pentru vătămare din culpă.

„Din primele cercetări efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că o persoană de sex masculin, pacient în cadrul unității medicale anterior menționate, ar fi încercat să părăsească, pe fereastră, incinta acesteia, folosindu-se de mai multe cerșafuri, ulterior accidentându-se prin cădere în balconul aflat la demisolul spitalului.

Persoana în cauză a fost identificată ca fiind un bărbat, în vârstă de 49 ani din localitatea Hoghiz, județul Brașov, acesta fiind transportat la o altă unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, au declarat autoritățile de la Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov.

Un bărbat a căzut de la etaj în timp ce încerca să-și ia pisica de pe pervaz

În urmă cu câteva luni, un bărbat din Suceava, a căzut de la etaj în timp ce încerca să-și ia pisica de pe pervazul geamului. În momentul în care s-a întâmplat asta, bărbatul era băut bine, crezând că pisica lui era în pericol. Acesta a căzut de la primul etaj al blocului, medicii găsindu-l în stare de ebrietate.

„La data de 3 mai 2021, pe la ora 23.00, Poliția Municipiului Suceava a fost anunțată prin 112 de către Elisabeta P. despre faptul că soțul ei, Vasile P., a căzut pe geam de la etajul I”, a spus medicii.

O pacientă confirmată COVID-19  de la Spitalul Floreasca din Capitală s-a aruncat de etaj

În dimineața zilei de vineri, 5 noiembrie 2021, medicii de la Spitalul din Floreasca au acordat îngrijiri unei paciente care s-a aruncat de la etajul șase al unității medicale unde era internată. Asistenta care avea grijă de ea, a declarat faptul că, după ce i-a adus pacientei micul dejun, femeia a deschis geamul după aproximativ 10 minute și a sărit în gol.

Deși doctorii au intervenit imediat, încercând să o salveze prin manevre de resuscitate, acesta a intrat imediat în comă. Femeia era în vârstă de 61 de ani și era confirmată pozitiv cu noului coronavirus.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024