Prima pagină » National » Un bărbat din Vrancea a condus beat un autoturism, a provocat un accident rutier și a muşcat pe unul dintre poliţiştii care dorea să îl imobilizeze
Un bărbat din Vrancea a condus beat un autoturism, a provocat un accident rutier și a muşcat pe unul dintre poliţiştii care dorea să îl imobilizeze

Un bărbat din Vrancea a condus beat un autoturism, a provocat un accident rutier și a muşcat pe unul dintre poliţiştii care dorea să îl imobilizeze

09 iul. 2021, 10:24,
George Cristian, în National

Noapte de pomină în judeţul Vrancea unde un bărbat care a condus, sub influenţa alcoolului un autoturism a devenit nervos şi chiar a muşcat un poliţist care încerca să îl încătuşeze. Totul s-a produs în municipiul Focşani unde poliţiştii au constatat faptul că un indivic a provocat un accident rutier.

Oamenii legii au ajuns la locul faptei şi au constatat că vinovatul pentru producerea accidentului s-a făcut nevăzut. Aceştia au plecat în căutarea tânărului.

Un bărbat beat care a provocat un accident rutier i-a muşcat pe poliţişti

Incidentul s-a petrecut joi iar bărbatul care a condus beat un autoturism a fost acuzat de ultraj dar şi pentru conducere sub influenţa alcoolului a fost reţinut pentru 24 de ore. Accidentul s-a produs pe o stradă din Vrancea iar oamenii legii au constatat faptul că bărbatul a plecat de la locul evenimentului. Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale dar şoferul vinovat a plecat de la locul faptei, după ce poliţiştii au dorit să îl legitimeze.

Concret, şoferul a demarat în viteză iar oamenii legii l-au prins pe făptaș la câteva străzi distantă, la aproximativ 1 kilometru de la locul producerii accidentului. Poliţiştii l-au imobilizat pe bărbat pentru că acesta se comporta agresiv. Unul dintre poliţiştii care au fost prezenţi la fața locului a fost muşcat de individ:

„Precizăm că acesta a opus rezistenţă, adresând injurii şi agresându-l fizic (prin muşcătură) pe unul dintre poliţiştii care intervenea”, precizează IPJ Vrancea.

Șoferul care a muşcat un poliţist avea o alcoolemie mare

Poliţiştii l-au prins pe bărbat şi l-au supus unui control cu etilotestul. Alcoolemia rezultată în urma testării era una mare, respectiv de 1.07 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Având în vedere comiterea infracţiunii de ultraj, cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani, iar joi magistraţii au dispus reţinerea bărbatului pentru 24 ore.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Vrancea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *