Prima pagină » National » Un bărbat din Vâlcea a murit în timp ce dădea declarații la Secția de Poliție. A fost implicat într-o bătaie în parcarea unui supermarket
Un bărbat din Vâlcea a murit în timp ce dădea declarații la Secția de Poliție. A fost implicat într-o bătaie în parcarea unui supermarket

Un bărbat din Vâlcea a murit în timp ce dădea declarații la Secția de Poliție. A fost implicat într-o bătaie în parcarea unui supermarket

14 apr. 2023, 12:07,
în National

Un bărbat din Vâlcea a murit chiar în Secția de Poliție. Acesta a fost implicat într-o bătaie în parcarea unui supermarket din oraș și a fost dus la poliție pentru a da declarații.

Tragedia a pornit de la o discuție aprinsă în parcarea unui supermarket din Vâlcea.

Un bărbat a murit la Secția de Poliție, în timp ce dădea declarații. Omul fusese bătut în parcarea unui magazin

Doi bărbați s-au luat la ceartă, iar spiritele s-au încins atât de tare încât la un moment dat s-au luat la bătaie.

Într-un final, aceștia au sunat la 112 pentru ca Poliția să facă o anchetă. Ambii au ajuns să stea de vorbă cu anchetatorii. În timp ce erau în secție, unuia dintre ei i s-a făcut rău.

Polițiștii au sunat la ambulanță și au cerut ajutor medical. Echipajul venit la fața locului a început să îl resusciteze pe bărbat, însă din păcate medicii au fost nevoiți să declare decesul acestuia.

Omul și-a dat ultima suflare, chiar în Secția de Poliție după ce a stat de vorbă cu polițiștii. Medicii legiști au stabilit după necropsie că bărbatul a făcut infarct.

În acest moment, se desfășoară o anchetă.

Ce au transmis oamenii legii

„La data de 1 aprilie a.c., Poliţia Municipiului Râmnicu Vâlcea a fost sesizată prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că acesta a fost agresat de către un alt bărbat.

Din primele verificări efectuate la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că în cursul aceleiaşi zile, în parcarea unei societăţi comerciale din municipiul Râmnicu Vâlcea, pe fondul unor neînţelegeri, cei doi bărbaţi s-ar fi agresat fizic şi verbal.

Aceştia au fost invitaţi la sediul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea pentru clarificarea aspectelor sesizate şi lămurirea situaţiei de fapt, dar la scurt timp, unul dintre cei doi a acuzat stări de rău.

A fost solicitată intervenţia unui echipaj medical care i-a acordat îngrijiri medicale şi i-a efectuat manevrele de resuscitare, însă fără niciun rezultat, constatându-se decesul acestuia.

În urma efectuării necropsiei de către Serviciul de Medicină Legală, s-a stabilit faptul că decesul persoanei în cauză a survenit din cauza unor afecţiuni medicale.

În continuare, poliţiştii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe (referitor la starea conflictuală sesizată) şi ucidere din culpă (moarte suspectă)”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`