Prima pagină » National » Un bărbat din Săcele a fost împușcat mortal de un polițist, în momentul în care a amenințat și a atacat cu toporul un jandarm
Un bărbat din Săcele a fost împușcat mortal de un polițist, în momentul în care a amenințat și a atacat cu toporul un jandarm

Un bărbat din Săcele a fost împușcat mortal de un polițist, în momentul în care a amenințat și a atacat cu toporul un jandarm

14 iul. 2024, 14:00,
în National

Bărbatul în vârstă de 36 de ani împuşcat de un poliţist în timpul unei intervenţii în Săcele, judeţul Braşov, a murit, anunţă Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov. Anterior, oficialii Poliției au transmis că poliţistul a folosit arma după ce bărbatul l-a atacat pe un jandarm cu toporul, instituţia afirmând că „prin intervenţia promptă a poliţistului, viaţa colegului de la jandarmi a fost salvată”, relatează News.ro.

Oficialii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov anunţă, sâmbătă după amiază, că bărbatul de 36 de ani împuşcat de un poliţist a murit.

Anterior, atât oficialii Poliţiei cât şi cei ai Parchetului au evitat să dea date despre starea bărbatului după ce s-a tras asupra lui, ambele instituţii precizând doar că acesta a fost dus la spital.

Incidentul a avut loc, sâmbătă, 13 iulie, în orașul Săcele din județul Brașov, unde jandarmii și polițiștii au fost chemați pentru a calma un scandal între vecini.

O persoană a sunat la 112 anunţând că într-o zonă din oraş a izbucnit un scandal între vecini.

„La faţa locului a intervenit, în primă instanţă, un echipaj, format dintr-un poliţist şi un jandarm, moment în care un bărbat, în vârstă de 36 de ani, implicat în conflict, a ieşit cu un topor, ameninţând forţele de ordine”, informează Poliţia judeţeană Braşov.

În acel moment, polițistul a tras un „un foc de avertisment în plan vertical, urmat de două focuri, în direcția agresorului”.

Agresorul a fot rănit și preluat de către un echipaj medical pentru a primi îngrijiri medicale.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov precizează că, în urma incidentului de la Săcele, cazul a fost preluat de un procuror care face o cercetare la faţa locului pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii conflictului.

„Prin intervenţia promptă a poliţistului, viaţa colegului de la jandarmi a fost salvată” precizează oficialii Poliţiei. Nici reprezentanţii Poliţiei, nici cei ai Parchetului nu au precizat ce leziuni a suferit bărbatul împușcat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *