Prima pagină » National » Un bărbat din Pitești a fost amendat după ce a le-a atras atenția unor polițiști că au parcat neregulamentar
Un bărbat din Pitești a fost amendat după ce a le-a atras atenția unor polițiști că au parcat neregulamentar

Un bărbat din Pitești a fost amendat după ce a le-a atras atenția unor polițiști că au parcat neregulamentar

25 iun. 2021, 15:59,
Alexandru Ifrim, în National

Caz şocant în Piteşti, după ce un echipaj de poliţie s-a răzbunat pe un şofer care le-a ataras atenţia că au parcat neregulamentar.

După ce un şofer din Piteşti le-a atras atenţia oamenilor legii că au parcart neregulamentar, aceştia au început să-l urmărească pe bărbat în timp ce acesta încerca să găsească un lo de parcare. În cele din urmă oamenii legii l-au oprit şi l-au amendat.

Șoferul spune însă că polițiștii şi-au făcut un obicei în a parcă neregulamentar şi tocmai pentru că el le-a atras atenția s-au răzbunat. De partea cealaltă, superiorii polițiștilor au deschis o anchetă internă pentru a verifica modul în care cei doi au procedat, scrie epitesti.ro.

Un polițist de la rutieră împreună cu un militar au bătut un tânăr

Caz şocant în judeţul Olt, un tânăr de 19 ani a fost bătut grav de 3 bărbaţi, între care unul dintre ei este un militar, iar al doilea un poliţist de la Rutieră. Totul s-a întâmplat în apropierea Paştelui. Conflictul a fost unul spontan, iar dosarul a ajuns la Parchetul Militari.

Totul ar fi început în momentul în care tânărul de 19 ani s-a luat la bătaie cu un bărbat, în momentul în care militarul şi poliţistul au sărit în apărarea bărbatului. Tatăl victimei a oferit o declaraţie în care spunea că fiul său a fost bătut crunt şi că cei 3 i-au mutiliat fața.

În urma incidentului băiatul şi-a pierdut câţiva dinţi după loviturile încasate de la cei 3. Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar în decursul zilei de ieri, 10 mai 2021, doasarul a ajuns la procurorii de la Parchetul Militar.

Într-o comună din judeţul Cluj-Napoca doi minori au fost bătuţi de către poliţişti

Un alt caz şocant s-a petrecut în satul Călățele după ce 2 minori au fost snopiţi în bătaie într-o secţie de poliţie. Cei doi tineri în vârstă de 14 şi respectiv 17 ani au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe cu mia multe fracturi la nivelul feței şi al claviculei.

Cei doi minori se aflau în căruţă cu un alt băiat în vârstă de 22 de ani, aceştia transportând mai multe obiecte obţinute de la o persoană. Calul care nu era în cea mai bună condiţie fizică nu făcea faţă încărcăturii, moment în care tinerii au început să ţipe la cal. Sătenii deranjaţi de zgomotul făcut de către cei 3, au sunat la poliţie. În data de 23 martie 2021, doi dintre cei 3 tineri au fost transportaţi la secţia de poliţie. Aceştia fiind cei doi minori, care au fost bătuţi de către oamenii legii, iar cel de-al treilea băiat a fost bătut de către localnici.

„Eram la podul de la marginea satului, cel de la care o iei spre colonia noastră. Şi calul, de slab ce era, nu mai putea trage la căruţă. Noi îi tot urlam: „cea, cea”! Fiindcă doream, cu orice preţ, să ajungem odată acasă. La un moment dat, a apărut la o fereastră un sătean, care ne-a atras atenţia că-i trezim cu ţipetele noastre copilul – deşi era doar ora şase seara. Noi ne-am conformat, am tăcut, dar mergeam înainte cu aceeaşi greutate. Şi, la scurt timp, ne-am trezit în spatele nostru cu dl. Alex şi cu încă un om din sat. A început atunci o bătaie, de pe urma căreia Sava Muri s-a trezit, îndoar câteva clipe, cu ochiul umflat şi fără câţiva dinţi. Domnul Alex n-a înţeles ce se întâmplase şi a crezut că am făcut noi ceva rău şi a sărit ca să ne bată. Apoi, la scurt timp, au apărut două echipaje de poliţie şi astfel s-a oprit scandalul”, a transmis Rusalin, tânărul de 17 ani care a fost bătut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *