Prima pagină » Actualitate » Un bărbat din Oradea a fost arestat după, în urma unui accident, a amenințat celălalt șofer cu pistolul și i-a cerut 950 de lei
Un bărbat din Oradea a fost arestat după, în urma unui accident, a amenințat celălalt șofer cu pistolul și i-a cerut 950 de lei

Un bărbat din Oradea a fost arestat după, în urma unui accident, a amenințat celălalt șofer cu pistolul și i-a cerut 950 de lei

18 ian. 2022, 18:59,
BZI.ro, în Actualitate

Luni, 17 ianuarie 2022, un bărbat de 31 din Oradea a fost implicat într-un accident rutier cu un alt șofer, un tânăr de 20 de ani.

Accidentul nu s-a soldat cu victime, însă bărbatul de 31 de ani l-a amenințat pe celălalt șofer implicat cu un pistol de tip airsoft și l-a constrâns să îi dea 950 de lei pentru daunele produse, bani care i-au fost remiși la puțin timp.

IPJ Bihor menționează că polițiștii orădeni s-au sesizat din oficiu în urma unei postări din mediul online, identificând în scurt timp atât victima, cât și persoana bănuită de comiterea faptei.

„În fața mea s-a întâmplat un accident. Băiatul vinovat a ieșit de pe strada din partea stângă. Eu l-am lăsat să iasă, unu de pe banda 1 a intrat în el (un alt șofer, participant la trafic -n.r). Nu cred că e blocat drumul (…) Marca mașinii nu o știu că m-a șocat șoferul mașinii nevinovat (n.r -de producerea accidentului), când a ieșit cu un pistol în mână. Mai nou așa se rezolvă problema la noi. Eu sper că băiatul nu pățește nimic”, a povestit un martor.

Bărbatul de 31 de ani a fost arestat preventiv timp de 20 de zile, pentru șantaj și tulburarea ordinii și liniștii publice

„Acesta este bănuit de poliţiştii orădeni că, în cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 11.40, în timp ce se afla la intersecţia străzii Seleuşului cu strada Cardinal Iuliu Hossu din municipiul Oradea, după ce a fost implicat într-un eveniment rutier în urma căruia nu au rezultat victime, prin ameninţarea cu un pistol de tip airsoft, l-ar fi constrâns pe un tânăr de 20 de ani, din Oradea, conducătorul celuilalt vehicul implicat în evenimentul rutier, să îi remită suma de 950 de lei pentru daunele produse, bani care, de altfel, i-au fost remişi la scurt timp, provocând prin aceste acţiuni, o stare de temere şi indignare şi tulburând astfel ordinea şi liniştea publică”, informează Poliţia judeţeană Bihor.

În cursul zilei de marţi, poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei l-au prezentat pe agresor la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar procurorul a cerut pe numele acestuia mandat de arestare preventivă, magistraţii Judecătoriei Oradea admiţând propunerea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *