Prima pagină » Titlurile zilei » Un bărbat din Iași s-a împușcat! Astăzi trebuia să semneze actele de divorț – UPDATE
Un bărbat din Iași s-a împușcat! Astăzi trebuia să semneze actele de divorț - UPDATE

Un bărbat din Iași s-a împușcat! Astăzi trebuia să semneze actele de divorț – UPDATE

13 mart. 2024, 10:16, 13 ,
în Titlurile zilei

Tentativă de suicid la Iași. Astăzi, 13 martie 2024, un bărbat din Iași urma să semneze actele de divorț. Nu a putut suporta vestea și a decis să se împuște.

UPDATE: Soția a făcut apelul la numărul unic 112 și a anunțat incidentul.

„În dimineața zilei de 13.03.2024, ora 08.00, poliția a fost sesizată prin apel 112 de o femeie din municipiul Iași despre faptul că și-a găsit soțul, în vârstă de 41 de ani, la domiciliu, inconștient și cu urme de sânge pe corp.

Polițiștii deplasați la fața locului împreună cu reprezentanți ai ambulanței, au stabilit că cele sesizate se confirmă, din primele cercetări reieșind că bărbatul și-ar fi provocat leziuni în zona capului cu un asomator de animale.

Acesta a fost transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă în care se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs acest incident, urmând a fi dispuse măsuri legale”, a transmis IPJ Iași.

Știre inițială

La fața locului s-au deplasat medicii și l-au transportat la spital.

„Am trimis TIM-ul dimineaţa la ora 8:06 la un pacient din Iași, un bărbat, de 38 ani. A fost diagnosticat cu plagă împuşcată regiune temporal dreapta (cu o armă artizanală improvizată). Tentativa autolotică. Astăzi trebuia să semneze actele de divorț. A fost găsit cu traumatism cranio-cerebral prin împușcare. afazie globală, hemiplegic. Respirație stertoroasă. A fost intubat și ventilat mecanic și dirijat la Spital N. Oblu”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

Comentarii
  • De pe vremea ciampionului barcagiu nu s-au mai schimbat lucrurile. O fi fost si asta patron ? Vanator ? Gastronom ? Scriitor ? Ofrodist ? Mason ? Pescar ? Pai daca da, cum pusca mea sa nu tintesti bine glontul care iti aduce izbavirea ? Poate nu bause uischeane inainte, sau poate nu parcase langa troita mult calatorita. Si a mai si scapat cu viata ! Asa da ! O sa aiba ce povesti la nepot !

  • Ca țiganul la mal… Când mai avea un pas până la libertate.

  • Dati armament depresivilor de la Finante. Veti vedea acolo evenimente…

  • Ramona, Iași

    Bărbatul era contabil. Salariul mic din domeniu și frica că nu o să mai facă față ratelor bancare de unul singur( era in divorț) l-a împins la acest gest necugetat.

    Soluția? Niciun contabil/ economist să nu aibe salar mai mic decât un medic de familie.
    Trebuie dată O.G. și specificat clar in MONITORUL OFICIAL că acei patroni care își plătesc contabilul/ economistul cu salariul minim să fie amendat cu 25 % din cifra de afaceri a firmei respective.
    Acum… un infirmier fără BAC câștigă de 3 X mai mult în comparație cu in economist cu facultă și master. E o frustrare maximă in rândul acestei bresle. Trist.

  • Contabilii au pistol?

  • @bpavel , s-a,,,ratat” Bombonel cu un Colt 45 , sper ca stii cum arata tunul ala , asa ca , ce e de mirare cu ,,ratatii” din ,in the line of fire””?

  • Bre Ramona, traim intr-o tara libera. Guvernul poate decide doar salariile angajatilor la stat. Pentru ceilalti exista salariul minim. Nicio lege nu poate obliga un patron sa plateasca un salariu mai mare decat cel minim. O face doar daca vrea el, iar asta e ok. Daca acelui contabil nu-i convine salariul, poate pleca oricand. Sau se poate reconverti in altceva. O alta profesie, mai bine platita.
    Probabil ca mergi si la vot. Asa se explica de ce la conducerea tarii ajung tolomaci.

  • mare tampit! habar n-are ce viata mishto a ratat. cum e viata dupa divort? va spun eu : ca si cum sacul de 80 de kile pe care l-ai carat in spate a disparut!

  • Pai de ce ai luat un sac de 80kg in primul rand?

    Pentru multi barbati, divortul e brutal. Fiindca ei sunt cei care raman in pielea goala.

  • Pentru barbati

    Simtiti ca sotia/prietena va iubeste? Sunteti intrebati cum a fost ziua voastra, vi se fac mici placeri, pofte? Primiti mesaje care va face sa zambiti? Sunteti apreciati?

    Cum e viata unui barbat intr-o relatie?

  • @Anonim, martie 13, 2024 la 11:03 pm

    daca esti un naiv si un mototol, da, iesi nasol de la partaj, motivul principal fiind ca judecatorii sunt femei, si ele sunt partinitoare. numa’ ca eu nu-s genul pampalau. in timpul casatoriei am dat corect 1/2 din cheltuielile casei, si atat! in rest, fiecare a fost cu banii lui. asa ca am iesit bine si cu banii.

    sacu’ de 80 de kile? pai, femeia se schimba dupa casatorie. in rau!

  • @Barbatul divortat

    Nu cred ca oamenii se schimba deodata dupa casatorie.

    Cred ca nu vreti voi sa vedeti cum e persoana respectiva de fapt. Va este greu sa acceptati realitatea.

    Oamenii nu pot juca teatru la nesfarsit. 🎭

  • Mersi pentru raspuns 🤗

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *