Prima pagină » Local »  Un bărbat din Iași a furat o sumă colosală de la o casă de schimb valutar din Vatra Dornei – FOTO

 Un bărbat din Iași a furat o sumă colosală de la o casă de schimb valutar din Vatra Dornei – FOTO

04 mai 2022, 09:11, 2 ,
în Local

Poliţiştii din Vatra Dornei au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat domiciliat în Iași a furat 100.000 de lei de la o casă de schimb valutar. Oamenii legii au fost sesizaţi chiar de administratorul firmei. Oamenii legii au pus filtre și l-au descoperit pe făptașul care este suspect în mai multe cazuri de acest gen.

Nu sunt primele fapte în care au fost implicați ieșeni. Vă aducem aminte faptul că un ieșean a intrat într-un magazin de pe Bucium de unde a furat țigări în valoare de 8.000 de lei. În plus, ar fi sustras și 2.000 de lei, dar și băuturi energizante.

Bărbat din Iași prins după ce a furat de la o casă de schimb valutar din Vatra Dornei

Administratorul le-a povestit oamenilor legii faptul că bărbatul în vârstă de aproximativ 40 de ani a dorit să schimbe 32.000 de euro. Ulterior, angajatul casei de schimb valutar i-a înmânat individului suma de 98.000 de lei. Bărbatul a solicitat sumat de euro înapoi, iar într-un moment de neatenție a angajatului, bărbatul a fugit cu valută și suma de 98.000 de lei. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi au dispus măsuri pentru identificarea hoțului. Au fost alertate toate echipajele din cadrul IPJ Suceava dar și din județele învecinate. În doar trei ore, bărbatul în vârstă de 44 de ani domiciliat în Iași a fost prins de oamenii legii. Au fost puse filtre pe traseul de deplasare, acestea ducând la identificarea şi prinderea suspectului pe raza localității Frăsin.

După ce a fost dus la audieri, bărbatul care avea asupra lui suma de 98.000 de lei şi 30.000 de euro și-a recunoscut faptele și a fost reținut pentru 24 de ore. Poliţiştii au suspiciuni asupra faptului că suma de 30.000 de euro ar proveni din fapte similare.

Ieșenii fură sume mari de bani din diverse locații

În ultimii ani au fost tot mai multe cazuri în care ieșenii au furat sume consistente de bani din mai multe locații. În mai toate cazurile, oamenii legii i-au prins pe făptași și le-a făcut dosare penale. De exemplu un ieșean a fost condamnat la închisoare cu suspendare după ce a sustras suma de 26.000 de lei din sefiul unei săli de jocuri de noroc din Iași. Poliţiştii l-au prins pe făptașul care nu s-a bucurat de ”pradă”.

Andrei Mihai Buduroi a vrut să fure zeci de mii de lei dintr-un cazinou din Iași, dar a avut ghinion

La ora 23:04, după ce și-a pus gluga pe cap, inculpatul s-a ridicat de pe scaunul din fața aparatului și a intrat calm în biroul în care se află persoana vătămată. Fără să spună nimic, inculpatul s-a apropiat de persoana vătămată, care se afla pe un scaun cu spatele la birou, s-a aplecat peste ea, imobilizând-o, încercând să deschidă sertarul casei de marcat, care se afla pe birou, pentru a sustrage bani.” spuneau oamenii legii

Un alt individ s-a gândit că cea mai bună metodă de a face rost de bani rapid este să jefuiască o farmacie. În toiul nopții, individul a spart o farmacie de unde a furat un bancomat. Așadar, bărbatul din Iași care a furat de la schimbul valutar din Vatra Dornei a fost identificat într-un timp record de oamenii legii, iar acest lucru ar trebui să îi pună pe gânduri pe cei care vor să comită astfel de fapte.

 

Comentarii
  • Vânzător varză

    Asta arată și cât de prost e vânzătorul, cum să îi dea euro înapoi după ce deja îi schimbase în lei?

  • un leu jigarit

    32000 euro = 98000 lei, adica 1 euro = 3,0625 lei?! Haideti urgent fratilor la Vatra Dornei ca se da euro la oferta de blackfriday, cu 40% reducere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *