Prima pagină » Actualitate » Un bărbat din Huși a încercat să se omoare după o ceartă cu soția
Un bărbat din Huși a încercat să se omoare după o ceartă cu soția

Un bărbat din Huși a încercat să se omoare după o ceartă cu soția

04 iun. 2021, 14:00,
Alexandru Ifrim în Actualitate

Un caz şocant s-a produs în Huşi, unde un bărbat s-a îmbrăcat cu hainele de înmormântare şi a vrut să se electrocuteze după ce s-a certat cu nevasta. Acesta s-a dus în grădiniţă din faţa blocului se se electrocuteze la „loc de verdeaţă”.

Bărbatul în vârstă de 67 de ani, după ce s-a certat cu soţia şi-a legat de mâini un cablu pe care l-a conectat la un prelungitor care era băgat în priză. Din primele declaraţii, se pare că acesta a profitat de faptul că soţia lui a plecat de acasă, atunci încercând să-şi pună capăt zilelor.

Acesta a fost avantajat de faptul că locuia la etajul 1 al blocului şi a putut scoate prelungitorul pe geam, trăgându-l până în grădina blocului. Acesta s-a legat de mâini cu mai multe sârme pa care le-a băgat în prelungitor. Din fericire această tentativă a eşuat, însă bărbatul s-a ales cu câteva arsuri în jurul încheieturii.

Acesta a fost găsit chiar de soția sa, când s-a întors acasă. Înainte de a încerca să-și pună capăt zilelor, bărbatul s-a îmbrăcat elegant, în costum.

În judeţul Iaşi un bărbat a încercat să se sinucidă

Un bărbat în vârsta de 76 de ani a vrut să se sinucidă deoarece îi era foarte dor de nepotul său care a murit. Acesta a rămas cu o traumă după ce şi-a găsit nepotul preferat spânzurat. La un an de când a avut loc această tragedie bărbatul a luat un pumn de pastile în speranţa că o să moară.

„Sâmbătă noaptea, bărbat de 76 de ani din Iași, tentativă autolitică prin ingestie voluntară plurimedicamentoasă cu medicamente cu viză cardiologică, declarativ în cantități foarte mari și plăgi autolitice cu cuțitul antebrațe bilateral și regiunea inghinală stânga, plăgi superficiale. A fost tratat în UPU și stabilizat, ulterior trimis la Institutul de Psihiatrie”, a declarat prof. univ. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU-SMURD Iași.

Tot mai multe persoane vor să se omoare

Ionuţ Nistor este purtătorul de cuvânt de la Spitalul Parhon din Iași şi a vorbit despre o femeie în vârstă de 41 de ani care a suferit o intoxicaţie de etilenglicol. Femeia prezenta o formă gravă de depresie şi a mai avut alte antecedente, aceasta a ingerat voluntar o substanţă. Ionuț Nistor a spus ca tot mai multe persoane recurg la astfel de acțiuni sinucigașe.

„Din păcate vedem la spital un alt aspect al pandemiei. Cresc numărul de cazuri de depresie şi tentativă de cuicid. Avem un caz, primit ieri în gardă de nefrologie, cu intoxicație de etilenglicol. Vorbim despre o pacientă în vârstă de 41 de ani din Iași ce a ingerat voluntar substanța. Aceasta a fost direcţionată la noi pentru dializă. Pacienta are istoric de depresie și antecedente familiale de suicid. a precizat Ionuț Nistor, purtătorul de cuvânt al Spitalului Parhon din Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *