Prima pagină » National » Un bărbat din Galați, înjunghiat mortal. Victima era membru al lumii interlope, spun unele surse

Un bărbat din Galați, înjunghiat mortal. Victima era membru al lumii interlope, spun unele surse

11 iun. 2021, 11:48,
în National

Un bărbat din Galați a fost înjunghiat mortal pe stradă. Potrivit unor surse, victima era membru al lumii interlope. Familia acestuia a primit vestea ca un trăsnet, la fel ca și apropiații bărbatului.

Polițiștii încearcă să îl găsească acum pe asasin.

Bărbat din Galați, înjunghiat mortal în stradă

Potrivit informațiilor de până în acest moment, atacatorul l-ar fi așteptat pe bărbat lângă bloc, iar în momentul în care acesta se afla în parcare a fost înjunghiat cu un cuțit în burtă și în gât. Rănile provocate au fost extrem de grave, iar victima a fost transportată de urgență la spitalul din Galați.

Din păcate, bărbatul a intrat în stop cardio-respirator, iar medicii nu au putut să îl țină în viață pe individ, au declarat reprezentanți ai Ambulanței.

Victima era cunoscută drept “Gabi Șef” și făcea parte din clanul Ogeacă. El avea 39 de ani și era tatăl a trei copii. Bărbatul ar fi fost înjunghiat din cauza unor neînțelegeri legate de bani. Principalul suspect este un partener de afaceri. Poliția a deschis un dosar penal pentru tentativă de omor. Criminalul este căutat în aceste momente de oamenii legii.

Liderul clanului Duduianu și-a pierdut viața într-o bătaie din București

Un alt scandal de amploare a avut loc în luna august a anului trecut. Atunci, liderul clanului Duduianu, Emi Pian a fost înjunghiat într-o bătaie din București.

Conform informaţiilor apărute în presă, liderul clanului Duduianu a fost executat de un rival din Bucureşti. Emi Pian a fost declarat mort în jurul dimineţii de 4 august 2020, la ora 5.

Medicii care erau de gardă la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti au afirmat, sub protecţia anonimatului faptul că interlopul a ajuns în stare gravă la spital având mai multe plăgi înjunghiate. Totuşi, acestea au refuzat să spună că a fost declarat decedat.

Surse din cadrul MAI au explicat jurnaliştilor de la Spynews faptul că interlopul a fost victima unui atac de tip mafiot. Ca şi medicii, sursele din MAI au evitat să spună dacă liderul clanului a fost declarat decedat. Interesant este faptul că sursele afirmau că la ora 5.30 încă se mai făceau manevre de resuscitare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *