Prima pagină » International » Un bărbat din Franţa şi-a aruncat casa în aer, în timp ce voia să omoare o muscă
Un bărbat din Franţa şi-a aruncat casa în aer, în timp ce voia să omoare o muscă

Un bărbat din Franţa şi-a aruncat casa în aer, în timp ce voia să omoare o muscă

07 sept. 2020, 12:06,
Elena Nicoleta BUJOR în International

Un francez şi-a auncat în aer o jumătate din locuinţa, după ce a vrut să omoare o muscă cu o paletă electrică. Bărbatul devenise iritat de sunetul provocat de insectă, în momentul în care voia să cineze. Astfel, pentru a scăpa de zumzăitoare acesta a luat o paletă electrică special concepută pentru uciderea insectelor şi a încercat să omoare musca.

Bărbatul din Franţa, în vârstă de 80 de ani, din neatenţie, lovind cu paleta a atins o canistră de gaz fără capac. Reacţia dintre rachetă şi canistră de faz a provocat o explozie, distrugând bucătăria şi o parte din acoperişul casei din satul Parcoul-Chenaud, Dordogne.

Bărbatul a scăpat cu viaţa, după ce şi-a aruncat în aer casa

Potrivit presei locale, bărbatul a scăpat ca prin urechile acului, suferind doar o arsură la mână. Cu toate acestea, soarta muştei nu este cunoscută, notează presa Sud-Ouest.

De atunci, bărbatul a fost nevoit să se instaleze într-un camping local, până ce familia va repara casa.

Un adolescent a gătit o pisică, la microunde. Motivul incredibil

Un adolescent din Marea Bitanie a primit o pedeapsă de trei săptămâni şi o zi pentru gestul incredibil de a omorî o pisică prin coacere. Jamie Blake, în vârstă de 19 ani, a băgat în cuptorul cu microunde o pisică luată de pe stradă după ce a crezut că aceasta vorbește cu el.

A gătit pisica la microunde trei minute, timp în care a stat în pat şi a privit scena. Tânărul se află sub influenţa unor droguri. El a declarat că pisica s-a certat cu el şi i-a spus că fostul partener al mamei sale a injectat-o pe aceasta cu heroină.

Supărat de vorbele pisicii, el s-a răzbunat băgând-o în cuptorul cu microunde. După acest gest de mare cruzime, băiatul le-a spus, amuzat, prietenilor săi ce a făcut .

Jamie Blake a fost surprins de camere de supraveghere din cartier cum a luat o pisică de pe stradă, de ceafă, şi a dus-o acasă. Din ancheta poliţiei se pare că a gătit-o a doua zi, când şi-a înştiinţat prietenii de fapta sa. Părul pisicii a fost găsit pe hainele suspectului, în casă, dar şi în cuptorul cu microunde.

22 de zile de închisoare pentru fapta sa

Blake a fost speriat de pisică pe care a ucis-o. El a admis că a trebuit să o ucidă. Le-a povestit poliţiştilor că era un mare iubitor de animale, iar mama să nu îi permitea să ia unul în casă. Dacă nu există ceartă dintre ei, pisica încă ar mai fi trăit astăzi.

Chiar şi procurorii care anchetează acum cazul lui Jamie sunt stupefiaţi de veselia şi lejeritatea cu care vorbeşte despre crimă. Nu îşi conştientizează fapta.

Autorităţile susţin că Jamie are probleme mentale, iar drogurile pe care le consumase au condus către o „tragedie”. El va primi tratament de specialitate, dar va executa şi 22 de zile de închisoare pentru fapta sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *