Prima pagină » National » Un bărbat din Dâmbovița a întreținut timp de 5 ani relații sexuale cu fetița iubitei sale. Când au început abuzurile, fata avea doar cinci ani
Un bărbat din Dâmbovița a întreținut timp de 5 ani relații sexuale cu fetița iubitei sale. Când au început abuzurile, fata avea doar cinci ani

Un bărbat din Dâmbovița a întreținut timp de 5 ani relații sexuale cu fetița iubitei sale. Când au început abuzurile, fata avea doar cinci ani

19 mai 2023, 18:20,
BZI.ro, în National

Un bărbat din Dâmbovița a fost arestat. Acesta este acuzat de faptul că a întreținut timp de 5 ani relații sexuale cu fetița iubitei lui. Se pare că în momentul în care acesta a început să întrețină relații intime, fata avea 5 ani.

Un bărbat de 35 de ani, din Doicești, județul Dâmbovița, acuzat că timp de 5 ani, între 2014 și 2019, a întreținut relații sexuale cu o fetiță care atunci avea 5 ani, a fost arestat preventiv, vineri, după patru ani de la comiterea faptei, anunță Mediafax.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, de 35 de ani, din Doicești, cercetat pentru viol.

După investigațiile autorităților, s-a constatat faptul că în perioada septembrie 2014 – mai 2019, bărbatul a întreținut relații sexuale cu minora, care acum a ajuns la vârsta de 14 ani și care este fiica concubinei lui.

Abuzurile au încetat, întrucât familia a renunţat la copilă

Autoritățiile au aflat despre acest caz nu de la familie, ci în urma informaţiilor primite de la reprezentanţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar vineri a fost prezentat instanței de judecată, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dâmbovița, polițiștii continuând cercetările sub coordonarea procurorului de caz.

Reprezentanţi ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte au declarat, pentru News.ro, că în tot timpul cât a fost violată fetiţa a tăcut, iar recent, în cadrul unei discuţii cu asistenţii şi specialiştii din cadrul DGASPC a povestit despre drama sa.

Abuzurile au încetat, întrucât familia a renunţat la copilă, de mai mulţi ani ea aflându-se în sistemul de protecţie al statului şi fiind crescută de către un asistent maternal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *