Prima pagină » Local » Un bărbat din comuna Ciurea și-a urmărit soția cu toporul în noaptea dintre ani. A fost încătușat de polițiști
Un bărbat din comuna Ciurea și-a urmărit soția cu toporul în noaptea dintre ani. A fost încătușat de polițiști

Un bărbat din comuna Ciurea și-a urmărit soția cu toporul în noaptea dintre ani. A fost încătușat de polițiști

01 ian. 2022, 10:24,
în Local

În noaptea de 1 ianuarie 2022 a fost adus la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Sf. Spiridon din Iași un pacient în vârstă de 40 de ani, din comuna Ciurea.

Acesta, pe fondul consumului de etanol, a dezvoltat psihoză etanolică și, în timp ce își urmărea soția cu toporul a căzut și a suferit un traumatism cranio-cerebral frontal. Pacientul a fost încătușat de Poliție, a fost evaluat de urgentist, OMF, ORL și Oftalmologie. Ulterior, a fost dirijat către Spitalul de Neurologie și Spitalul Socola, pentru internare, potrivit Diana Cimpoeşu, medic şef UPU-SMURD Iaşi, coordonator SMURD în regiunea de Nord-Est a ţării.

În aceeași seară, un  pacient în vârstă de 31 de ani, agitat psiho-motor, cu tulburări de comportament, etilism acut, cu infecție HIV și hepatită acută, venit de la Spitalul Socola pentru consult de specialitate. Pacientul a fost transferat către Spitalul de Boli Infecțioase.

De asemenea, o tânără în vârstă de 18 ani a fost adusă la Spitalul Sfântul Spiridon de Seviciul de Ambulanță Județean pentru etilism acut, în urma aniversării zilei de naștere.

Revenim cu detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *