Prima pagină » Actualitate » Un bărbat din Cluj a căzut de la etajul patru şi a murit. Acesta punea rufe la uscat
Un bărbat din Cluj a căzut de la etajul patru şi a murit. Acesta punea rufe la uscat

Un bărbat din Cluj a căzut de la etajul patru şi a murit. Acesta punea rufe la uscat

30 aug. 2022, 11:51,
BZI.ro, în Actualitate

În timp ce punea rufe la uscat, un bărbat de 32 de ani din Cluj Napoza a căzut de la etajul patru. Echipajele de intervenţie sosite la faţa locului au încercat să îl salveze, dar din păcate medicii au fost nevoiți să declare decesul.

A căzut de la etajul patru punând rufe la uscat

În timp ce punea rufe la uscat, un bărbat de 32 de ani și-a găsit sfârșitul luni seară, 29 august, după ce a căzut de la etajul patru al unui bloc din cartierul Mănăștur, din Cluj Napoca.

Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit de urgenţă pentru a acorda primul ajutor acestuia.

De asemenea, la fața locului s-a deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, care l-au găsit pe bărbat.

Tânărul de 32 de ani prezenta multiple traumatisme și se afla în stare de semiconștiență și necooperant.

La scurt timp însă, acesta a intrat în stop cardio-respirator. Echipajele de salvare au început atunci manevrele de resuscitare, ele fiind susținute mai bine de o oră, însă fără succes.

Medicii au fost nevoiți să îi declare decesul.

De asemenea, și o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice a căzut de la etajul 4 al unui bloc din Iași.

O fetiță din Iași a căzut în gol de la etajul doi

În același șir de idei, amintim de cazul prezentat de reporterii BZI în edițiile trecute, în care era prezentat cum o fetiță de 2 ani din Iași a căzut de la etajul 2, într-un moment de neatenție, în timp ce mama acesteia întindea rufe la uscat pe balcon. Din fericire, copila a scăpat cu viață, aflându-se sub supravegherea medicilor de la Spitalul pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași.

În timp ce mama fetiței era pe balcon și întindea rufele, aceasta se afla în dormitor, nesupravegheată, moment în care s-a sprijinit de plasa de țânțari de la geam. Neavând o siguranță, plasa s-a desprins, iar copilul a căzut în gol. Din fericire, micuța nu a fost rănită grav, iar medicii au ajuns la timp.

„Copilul în vârstă de 2 ani a ajuns în Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului pentru Copii «Sfânta Maria» din Iași cu o politraumă prin cădere de la înălțime. Pacienta a ajuns cu o ambulanță de tip C, după ce a suferit un accident. Copilul a căzut de la etajul 2. Acesta este momentan stabil, dar necesită îngrijiri medicale și va mai rămâne internată pentru investigații”, a declarat dr. Lavinia Ionescu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Pentru Copii „Sfânta Maria”, Iași.

Locuitorii din zonă au precizat la acea vreme că în blocul unde s-a petrecut tragedia erau doar trei apartamente locuite. Aceștia au mai precizat că în jurul orei 10:30 au văzut o mașină de poliție și o ambulanță în zonă, dar nimeni nu putea ști că s-a întâmplat așa ceva.

„Am văzut poliția și ambulanța, au stat aici, în fața blocului, câteva minute, dar nu am văzut ce s-a întâmplat. La noi în bloc sigur nu a fost nimic, pentru că suntem singurii de aici care avem copil și stăm la parter, nu la etajul 2. Cel mai probabil a fost la blocul de mai sus, dar de ce ar fi stat ambulanța aici și nu acolo?”, a spus un vecin.

De data aceasta însă, un bărbat din Cluj punea rufe la uscat și a căzut de la etajul patru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *