Prima pagină » National » Un bărbat din Argeș a încercat să se sinucidă, după ce și-a omorât soția și copilul în curtea unei biserici
Un bărbat din Argeș a încercat să se sinucidă, după ce și-a omorât soția și copilul în curtea unei biserici

Un bărbat din Argeș a încercat să se sinucidă, după ce și-a omorât soția și copilul în curtea unei biserici

16 mai 2021, 17:57,
BZI.ro, în National

Un incident şocant a avut loc duminică, în curtea unei biserici din judeţul Argeş. Un bărbat şi-a ucis atât soţia, cât şi fiul adolescent.

Astăzi, IPJ Argeş a fost sesizat cu privire la faptul că în timp ce se afla în curtea unei biserici din comuma Mihăiești, satul Drăghici, un bărbat și-a agresat soţia și fiul în vârstă de 15 ani, aplicându-le mai lovituri de cuțit. În urma agresiunii, ambele victime au decedat.

Ulterior, agresorul a încercat să se sinucidă, însă a fost imobilizat de către polițiști.

Poliţia a demarat o anchetă. Deocamdată nu există informaţii cu privire la motivele care au dus la gestul bărbatului.

Un bărbat din Suceava a murit, după ce a căzut de la peste 20 de metri înălțime

Un alt deces a fost înregistrat astăzi în România. Un bărbat de 57 de ani, din Suceava, a murit, după ce a căzut de la peste 20 de metri înălțime. Bărbatul era împreună cu un coleg și urma să repare antenele de pe Casa de Cultură.

Din motive rămase încă necunoscute, deși avea echipament de protecție, bărbatul a căzut de la înălțime, iar rănile suferite au fost foarte grave.

Urmează ca polițiștii să stabilească dacă echipamentele de protecție au cedat, sau dacă muncitorul era asigurat, în timp ce se afla la înălțime. Cei doi erau angajați la o firmă specializată în telecomunicații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *