Prima pagină » Local » Un bărbat de 72 ani a murit după ce a căzut de la etajul 9, în Iaşi. Oamenii legii au intervenit la faţa locului – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO

Un bărbat de 72 ani a murit după ce a căzut de la etajul 9, în Iaşi. Oamenii legii au intervenit la faţa locului – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO

21 iun. 2021, 13:18,
în Local

În urmă cu puţin timp s-a produs un incident la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI se pare o persoană ar fi căzut de la etajul 9 al blocului sau, din cartierul Zimbru.

Bărbatul, în vârstă de 72 de ani, a decedat. Cadrele medicale, din păcate, nu au mai putut face nimic, ci au constat doar decesul. În momentul de față nu se cunoaște cu exactitate dacă ieșeanul a vrut să se sinucidă sau a fost un accident.

La faţa locului au intervenit un echipaj medical şi poliţiştii.

O altă persoană s-a aruncat de la etajul balconului unde locuia, la Iași

Una dintre cele mai frumoase avocate din Baroul Iași a căzut dezbrăcată de la etajul al șaselea al unui bloc din zona Târgu Cucu și a murit pe loc! Polițiștii ieșeni au sigilat apartamentul, luând în calcul două variante. Ancheta este abia la început, iar, deocamdată, nu se știe dacă a fost vorba despre un suicid sau despre vreo crimă.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 4:00, autoritățile ieșene au fost alertate printr-un apel la 112, de către un avocat, cu privire la faptul că o tânără de 26 de ani, la rândul ei avocată în cadrul Baroului Iași, a căzut de la etajul al șaselea al blocului „AJOFM”, din zona Târgu Cucu. La scurt timp, la fața locului s-au deplasat echipaje medicale și de Poliție. Din păcate, medicii nu au mai putut face altceva pentru avocată, decât să declare decesul acesteia. Trupul neînsuflețit al tinerei Monica Cioată a fost preluat și transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași, în vederea efectuării necropsiei.

În paralel, polițiștii și criminaliștii ieșeni au demarat cercetările, pentru a stabili cu exactitate ce anume a dus la producerea tragediei. Astfel, oamenii legii au mers la proprietarul apartamentului din care a căzut tânăra Monica Cioată. Aceștia au aflat că proprietarul locuinței este, de asemenea, un avocat ieșean. Acesta a fost preluat de polițiști și dus la audieri, care au durat ore bune.

Mai mult, în cursul zilei de sâmbătă, medicii legiști ieșeni au precizat că nu au putut efectua necropsia cadavrului, deoarece, potrivit procedurilor, ar fi trebuit să aștepte câteva ore de la decesul victimei. Reporterii cotidianului „BZI” au încercat să îl contacteze pe avocatul care are apartamentul din zona Târgu Cucu, dar, sâmbătă, acesta nu a răspuns la apelurile telefonice, iar ieri, acesta avea telefonul închis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`