Prima pagină » National » Un bărbat de 61 de ani şi-ar fi omorât în bătaie mama, apoi s-a spânzurat
Un bărbat de 61 de ani şi-ar fi omorât în bătaie mama, apoi s-a spânzurat

Un bărbat de 61 de ani şi-ar fi omorât în bătaie mama, apoi s-a spânzurat

02 aug. 2024, 23:00,
B, , h, , în National

Poliţiştii din Giurgiu au deschis o anchetă după ce au fost sesizaţi că un bărbat de 61 de ani şi-ar fi omorât în bătaie mama, în vârstă de 84 de ani, iar ulterior s-a spânzurat. Faptele au fost anunţate de fiul bărbatului, notează news.ro.

Potrivit IPJ Giurgiu, Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată, vineri seară, prin apel 112, de către un tânăr de 29 de ani, cu privire la faptul că tatăl său ar fi ucis-o pe bunica sa, o femeie de 84 de ani, după care s-ar fi spânzurat.

„Din primele cercetări a reieşit că în timp ce se afla la domiciliul din localitatea Slobozia, judeţul Giurgiu, un bărbat, de 61 de ani, ar fi agresat-o fizic pe mama sa, prin aplicarea de lovituri în zona capului şi a corpului, ulterior survenind decesul acesteia. De asemenea, în holul locuinţei, a fost identificat şi cadavrul bărbatului, care s-ar fi spânzurat, după ce acesta ar fi omorât-o pe femeie”, a transmis sursa citată.

Cercetările continuă, fiind deschis un dosar pentru omor. Ancheta a fost preluată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu.

Crimă în Galați. O femeie și-a ucis partenerul pentru că o bătea

O altă crimă a avut loc astăzi. O femeie din Galați și-a ucis partenerul cu o lovitură de cuțit, după ce acesta a luat-o la bătaie. Crima a avut loc în locuința lor din comuna Nicorești, potrivit realitatea.net.

Femeia a sunat la 112 imediat după ce a văzut că bărbatul nu mai mișcă.Conflictul care a dus la tragedie a pornit în urma consumului de băuturi alcoolice.

Medicii ajunși la la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat.Femeia susține că era victima violenței domestice și că a recurs la acest gest pentru că nu mai putea îndura bătăile la care era supusă zilnic.Ea a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *