Prima pagină » Local » Un bărbat de 55 de ani a dispărut fără urmă! Familia lui se gândește la ce e mai rău: „Prutul poate să-l ducă cine știe unde”
Un bărbat de 55 de ani a dispărut fără urmă! Familia lui se gândește la ce e mai rău: „Prutul poate să-l ducă cine știe unde”

Un bărbat de 55 de ani a dispărut fără urmă! Familia lui se gândește la ce e mai rău: „Prutul poate să-l ducă cine știe unde”

20 aug. 2024, 02:00,
Codruța ȘOROAGĂ în Local

Florin Haldan, un bărbat în vârstă de 55 de ani, din comuna Prisăcani, județul Iași, a dispărut fără urmă vineri seara, 16 august 2024. Acesta are probleme psihice, astfel că familia se gândește la ce este mai rău, inclusiv că s-ar fi putut îneca în apele Prutului.

Un bărbat de 55 de ani a dispărut fără urmă

Florin Haldan a fost văzut ultima dată vineri, 16 august 2024, în jurul orelor 20:00. Atunci, o vecină ar fi observat că bărbatul se află sub influența băuturilor alcoolice și l-a rugat să intre în casă și să se pună la somn. Florin Haldan suferă de circa 20 de probleme psihice. În ciuda acestora, acesta locuia singur.

„Nu a fost, încă, găsit. A fost, ieri, poliția de la Răducăneni și l-au căutat cu drone. Vineri seara a fost văzut ultima oară, pe la orele 20:00. El este o persoană bolnavă de aproximativ 20 de ani, are ceva mental, a avut un șoc. Din ce știu eu, la un fost loc de muncă, a făcut niște acte după cum a vrut patronul. A tot studiat legile și, de acolo, a avut un șoc. Nu mai este normal. După asta, a divorțat de soție și s-a retras la Prisăcani. A locuit mai întâi cu mama lui, dar ea a paralizat și a decedat acum mai mulți ani. Acum era izolat, trăia într-o casă unde nu avea nici acte. Nu are pe nimeni, nici prieteni. Într-o parte locuiește o familie de rromi, iar ceilalți vecini sunt o familie care mai avea grijă de el. Ei au zis că l-au văzut ultima oară la orele 20:00, dar l-au trimis în casă. Acesta a primit de la fosta soție mâncare, tot ce are nevoie, dar și o sumă de bani, că avea o datorie. Cred că a băut ceva. Nu avea bani să bea. El nu are nicio sursă de venit, nu are nici acte. Am vrut să îl internăm în spital, dar el nu a dorit deoarece nu se considera bolnav”, a explicat verișoara bărbatului dispărut.

Familia își face tot felul de scenarii: „El nu lăsa, niciodată, poarta deschisă”

Florin Haldan are 55 de ani, 110 kilograme și locuia pe strada Pichetului, în Prisăcani, județul Iași. Fosta soție a bărbatului a fost cea care a anuțat dispariția sa la poliție, bărbatul fiind căutat ore în șir de oamenii legii.

„Fosta sa soție l-a declarat dispărut. Ea a vorbit cu el la orele 17:00, a văzut că a băut un pic și i-a zis să meargă în casă, să se culce. Vecina care l-a văzut ultima oară i-a spus același lucru. Familia de rromi, de câte ori vedeau că el primește ceva de mâncare, veneau și cereau. Având în vedere că el era băut, nu se știe ce se putea întâmpla. El nu lăsa niciodată poarta deschisă, dar acum s-a găsit și poarta, și ușa deschisă, și becul de la colțul casei aprins. Nu știm dacă a plecat el sau dacă a fost altceva la mijloc. Poliția zice că l-a căutat cu dronele până la zi, dar nu știm. În spatele casei e Prutul. Sunt multe dileme. Prutul poate să-l ducă cine știe unde, dacă a ajuns acolo, dar există un mare dar. Dilema este că a rămas totul deschis, iar el nu făcea niciodată asta”, a explicat verișoara lui Florin Haldan. Deoarece pare că bărbatul a dispărut fără urmă, familia se gândește acum la ce e mai rău, inclusiv la faptul că acesta s-ar fi putut înneca în apele Prutului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *