Prima pagină » National » Un bărbat de 46 de ani a fost ucis în bătaie de doi tineri cu vârsta de 16, respectiv 20 de ani
Un bărbat de 46 de ani a fost ucis în bătaie de doi tineri cu vârsta de 16, respectiv 20 de ani

Un bărbat de 46 de ani a fost ucis în bătaie de doi tineri cu vârsta de 16, respectiv 20 de ani

14 mai 2024, 22:39,
BZI.ro, în National

Incident violent, marți seara, în zona metroului din cartierul Crângași, Sectorul 6. Trei indivizi s-au luat la bătaie în plină stradă, stârnind panică printre trecători.

Un bărbat de 46 de ani a fost ucis în bătaie în fața Parcului Crângași. Crima a fost comisă în această seară, 14.05.2024, pe Bulevardul Constructorilor, în fața Parcului Crângași.

Bărbatul de 46 de ani ar fi fost lovit cu bâtele de doi tineri cu vârsta de 16, respectiv 20 de ani. Suspecții, care inițial au fugit spre parc, au fost prinși iar acum sunt duși spre secția de poliție.

Ce spune Poliția Capitalei

O femeie a fost cea care a sunat la 112, fiind martoră la toată scena. De asemenea, în acest moment nu se știe dacă atacatorii se cunoșteau cu victima.

„La data de 14 mai 2024, în jurul orei 20.25, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 20 a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe un bulevard din Sectorul 6, un bărbat ar fi fost agresat fizic cu un obiect contondent, la nivelul capului, de către alți doi bărbați.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiști din cadrul Secției 20, care au constatat că aspectele sesizate se confirmă.

Totodată, la fața locului un echipaj de prim-ajutor, în pofida eforturilor depuse, a declarat decesul victimei.

Cei doi tineri bănuiți de săvârșirea faptei au fost identificați și depistați, aflându-se la sediul secției.

Cercetările sunt preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri – DGPMB, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, precum și dispunerea măsurilor legale care se impun.

Trupul neînsuflețit va fi condus la Institutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei”, se arată în comunicatul Poliției.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *