Prima pagină » Local » Un bărbat de 26 de ani a căzut într-un cazan din incinta Chemical Company, în municipiul Iași – EXCLUSIV, FOTO, UPDATE

Un bărbat de 26 de ani a căzut într-un cazan din incinta Chemical Company, în municipiul Iași – EXCLUSIV, FOTO, UPDATE

15 mart. 2022, 23:25,
în Local

În urmă cu puțin timp, a avut loc o intervenție de scoatere a unei persoane căzute într-un cazan în incinta Chemical Company din municipiul Iași.

UPDATE: „În data de 15 martie în jurul orelor 23:20 echipaje din cadrul ISU Iaşi au interventit la un op. economic din mun. Iaşi pentru acordarea asistenţei medicale şi extragerea unei victime inconştiente dintr-un vas tehnologic ce avea gura de vizitare de aproximativ 40 cm . Victima, bărbat în vârstă de 26 ani a fost scoasca cu ajutorul mijloacelor specifice din dotare inconştienţi dar cu funcţii vitale prezente şi predat unui echipaj medical al SAJ Iaşi pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă. Stabilirea circumstanţele în care s-a produs evenimentul nu ţine de competenta instituţiei noastre. De asemenea, pentru asigurarea unor condiţii de siguranţă pentru echipele de intervenţie a fost prezent Şi echipajul CBRNe care a identificat benzen în stare solidă şi în suspensie gazoasă”, au transmis reprezentanții ISU Iași.

UPDATE: „A ajuns la UPU. A inhalat vapori folosiți în industria chimică. Starea lipotimică a fost rezolvată în UPU. După evaluare și tratament a mers acasă”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iaşi.

UPDATE: Bărbatul a coborât într-un cazan pentru a-l curăța și nu și-a pus masca de oxigen, motiv pentru care a leșinat acolo.

La fața locului s-a deplasat o autospecială de intervenție și un echipaj de prim ajutor din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași.

Se pare că este vorba despre un bărbat în vârstă de 26 de ani. Acesta a a fost scos de către echipajul de intervenție, iar echipajul medical al Serviciului de Ambulanță Județean îi acordă primul ajutor medical calificat.

51 la sută din acțiunile Chemical Company SA sunt deținute de afaceristul Vasile Ciobanu. În 2002, societatea a avut contracte în valoare de 18,13 milioane de lei și a înregistrat un profit de 3,2 milioane lei în 2020.

Ultimele date arată că în societate lucrează un număr de 69 angajați.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`